Profimedia, Abaca Press
svejedno ih nosimo

Trend od kojeg ne možemo pobjeći: Mikro torbice su neodoljive jednako koliko su nepraktične

Moda u prvi plan nužno ne stavlja praktičnost - bitna je estetika, a modni dodaci služe kao ukras. Zato su nam i mikro torbice neodoljivi trend ispred kojeg smo pokleknule, a pogledom na ponudu mini torbica koje se nalaze u novim kolekcijama teško je barem jednu ne dodati u šoping-košaricu.

Jesen će svakako proći obilježena ovim modnim trendom - kada je riječ o torbicama, veličina je bitna, no ciljamo na one minijaturne u koje neće stati puno stvari, tek novac, ključevi i možda mobitel ili ruž za usne. No, za večernje prilike nije nam niti potrebno više, a u takvim se kombinacijama mini torbice najbolje uklapaju.

Trendseterice i ljubiteljice mode pomahnitale su za Jacquemus Chiquita torbicama, mikro modelima koje viđamo posvuda, pa čak i u kombinacijama domaćih cura poput influencerice Sonje Kovač i pjevačice Jelene Rozge. Slatke i malene, ove torbice danas nije lako nabaviti jer su rasprodane s gotovo svih web shopova na kojima se nalaze.

Dolaze u raznim bojama, od crne do žute ili zelene, a ako su i vama na listi želja, ne morate čekati hoće li Jacquemus modeli ponovno postati dostupni - dovoljno je zaviriti u high street ponudu jer su se modne kuće inspirirale ovom popularnom torbicom i u jesenskim kolekcijama ponudile slične modele takozvanih mikro torbica.

SFF press

New York, NY  - Bella Thorne poses outside Buzzfeed wearing white mini-dress with matching heels and carrying mini Jacquemus tote.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 447651715, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Bella Thorne

Najčešće četvrtastog, čvrstog oblika i s ukrasnom ručkom, većina modela iz ponude dolazi u jednom uzorku, a to je aligatorska koža. Ovakvi modeli najpopularniji su na modnoj sceni, a uz to što izgledaju moderno, odaju i dojam luksuza i profinjenosti. U crnoj, smeđoj, bordo crvenoj ili pak nekoj otkačenoj boji, aligatorska koža je trend s kojim nećete pogriješiti ove sezone, a jednako će šik izgledati bez obzira na aktualne trendove. Naš izbor pogledajte u galeriji.

Linker
18. travanj 2024 06:53