MODNI IZAZOV

Trend ‘ružnih‘ tenisica ide dalje! Jeste li dovoljno hrabri za ove modele?

Predstavljamo skupocjene novitete koji se u Hrvatskoj i regiji mogu nabaviti isključivo u internetskoj prodaji.

Svi znaju da su tenisice odličan izbor ako tražite udobnu obuću koja se može uskladiti s najrazličitijim modnim kombinacijama, pa ih možete nositi ne samo na ulici ili uredu, nego i u svečanijim prigodama.

Pogotovo ako su brendirane zaštitnim znakovima najvećih modnih kuća kao dva noviteta koja su upravo stigla na tržište.

image

Gucci i Adidas udružili su snage

GUCCI

Prije nekoliko dana modni svijet je iznenadila zajednička kampanja dvojice giganata modne industrije - adidasa i Guccija, koji su udružili snage na platformi adidas x Gucci, koja ima i svoj vlastiti logo.

"Gucci predstavlja klasični adidasov model Gazelle u obliku platformerica", glasila je prva objava za masivni model tenisica koji se u prigodnim pop-up trgovinama diljem svijeta te u internetskoj prodaji pojavio u srpnju.

image

Klasični model Gazelle sada dolazi u obliku platformerica

GUCCI

Đon platforme obojen je horizontalno u dugine boje, a tko god želi biti u njima zapažen za to će zadovoljstvo morati platiti 1290 američkih dolara. To je samo početak suradnje u sklopu koje početkom rujna na tržište stiže kompletna kolekcija odjeće, obuće i torbi, koja uključuje i kožnatu golf torbu, najskuplji komad u kolekciji čija je najavljena cijena 19500 dolara.

image

Versace Odissea dolazi u šest boja

VERSACE

Za svega 925 dolara možete, pak, nabaviti novi uniseks model tenisica Versace Odissea, koji se ovih dana intenzivno promovira u Sjedinjenim Državama.

image

Glava Meduze laserski je urezana u gumu

VERSACE

Riječ je o masivnom kožnom modelu koji na prvi pgled podsjeća na skateboard tenisice iz 90-ih godina prošlog stoljeća, a na prednjoj strani ima 3D reljef glave Meduze, antičkog mitološkog bića koje je svojim dodirom sve pretvarala u kamen. Meduza je laserski ugravirana u gumu, a tenisice dolaze u šest boja: crnoj, bijeloj, ultramarin plavoj, metalik srebrnoj, ružičastoj i boji karamela.

Linker
23. travanj 2024 12:43