Hit komadi

U modu se vraća nakit koji su nosile naše mame, a srebro ponovno vodi glavnu riječ

Ako je suditi prema nakitu koji je prošle godine dominirao modnim pistama, a gdje su se nagovještavali trendovi za 2023., ova godina neće biti u znaku suptilnih i neupečatljivih modnih detalja

Sada kad smo zakoračili u 2023., krajnje je vrijeme da počnemo razmišljati o modi i trendovima u nakitu koji će obilježiti narednih 12 mjeseci.

Ako je suditi prema nakitu koji je prošle godine dominirao modnim pistama, a gdje su se nagovještavali trendovi za 2023., ova godina neće biti u znaku suptilnih i neupečatljivih modnih detalja. Naprotiv, obilježit će ju statement komadi koji su potpuna suprotnost onima iz minimalističkog stila, a izrađeni su od mnogima omiljenog plemenitog metala koji nikad ne izlazi iz mode – srebra.

Zlato i srebro su klasici kad je o nakitu riječ, no srebro je mnogima prvi izbor jer je elegantno, decentno, hipoalergeno, izdržljivo i dugoročno. Osim toga, odlično se kombinira sa svim modnim stilovima pa nećemo pogriješiti ako ga nosimo uz omiljeni vintage pulover, malu crnu haljinu ili moćno odijelo spremno za novi poslovni izazov.

Upravo će srebrni nakit obilježiti ovu godinu, a a dobro je poznato da najveću i najširu ponudu ima Argentum.

Inspirirajte se trendovima koji nas očekuju u 2023. godini:

Masivne ogrlice

Uz dodatak srebrne ogrlice i najobičnija odjevna kombinacija dobit će dozu elegancije. Premda ovaj modni detalj nikad nije izašao iz mode, proizvođači ga svake godine dorađuju i oplemenjuju novim akcentima. Tako su 2010. godinu obilježile šarene i teške ogrlice, 2017. smo nosili chokere, dok su prošlu godinu proslavile decentne ogrlice s tek pokojim detaljem.

Ove godine pak glavnu riječ preuzimaju srebrne masivne ogrlice koje su zadužene da svaki stil postane graciozan i nezaboravan. Odlično se kombiniraju sa svakim stilom – od sportske elegancije pa sve do biznis outfita. Kad je u pitanju kombinacija boja, crni odjevni komadi će najbolje istaknuti vašu srebrnu ogrlicu.

image

Srebrna ogrlica

Argentum

No, pažnju ćete plijeniti i ako svoju odjevnu kombinaciju obogatite karizmatičnom srebrom ogrlicom s dvostrukim lančićem koja će umjesto vas voditi glavnu riječ na dnevnim sastancima ili večernjim druženjima. Bogatu ponudu masovnih ogrlica potražite u Argentumu koji za određene proizvode nudi i besplatno graviranje.

Srebrno prstenje s pozlatom

Srebro ili pozlata?

image

Srebrni prsten s pozlatom

Argentum

Zašto birati kad u istom nakitu možete imati oboje? Srebrni komadi s pozlatom odličan su izbor za sve one koji su vjerni sjaju zlata, ali više vole uložiti u materijal koji je blag prema njihovoj koži, poput srebra. To je ujedno i jedan od glavnih razloga zašto je pozlaćeno srebro mnogima prvi izbor, ali je tu dakako uključen i faktor cijene jer je nakit izrađen od srebra znatno povoljniji u odnosu na zlatni.

image

Srebrni prsten s pozlatom

Argentum

Ljubitelji spoja navedenih materijala imaju mnogo razloga za veselje jer će srebrno prstenje sa zlatnim slojem ove godine doživjeti pravi boom. No, pozlatu nećemo viđati samo na prstenju, nego i na mnogim drugim modnim detaljima poput narukvice, ogrlice i naušnica.

Hoop naušnice

Hoop naušnice već nekoliko godina sjede na prijestolju u svijetu nakita, a obožavaju ih Hailey Bieber, Hilary Duff, Reese Witherspoon i Emily Ratajkowski. Drugima su pak neizostavan modni detalj uz frizuru opuštenog konjskog repa, dok ih pojedine pripadnice ženskog spola rezerviraju isključivo za večernje izlaske. Bez obzira na to kada ih volite nositi, složit ćete se da niti jedan komad nakita nije bio ovako dugo u trendu.

image

Srebrne hoop naušnice

Argentum

Popularnost hoop naušnica će se zadržati i u narednim mjesecima, ali za razliku od prošle godine tijekom koje smo nosili one u zlatnoj boji, 2023. će naše ušne resice krasiti naušnice izrađene od srebra. Mnogima će se to itekako svidjeti jer cjelodnevno nošenje srebrnih naušnice ne izaziva iritacije na koži te još k tome odlično izgledaju uz sve odjevne kombinacije. U Argentumu su dostupne srebrne hoop naušnice u raznim veličinama i sa šarmantnim detaljima, a cijelu ponudu potražite u poslovnicama i na službenoj web stranici Argentuma.

Cuff narukvice

Ovaj komad nakita bio je izrazito popularan početkom 2000-ih, gotovo jednako koliko mini suknja ili trapezice, a svaka mama je bila vlasnica barem jedne egzotične cuff narukvice. Za razliku od klasične, cuff narukvica nema kopču jer se nosi tako da se nježno pričvrsti na zglob ruke. Nema tog outfita koji ova narukvica posebnog izgleda ne može podići, a toliko je chic da ju mnoge žene s ponosom pokazuju i preko majice dugih rukava.

image

Srebrna narukvica

Argentum

Iako su naše majke uglavnom nosile glomazne komade izrađene od zlata, srebra, pa čak i od drva, ove godine su popularne cuff narukvice u manjim i decentnijim izdanjima. Toliko je lagana da ju bez problema možete nositi tijekom cijelog dana, a u večernjim izdanjima ćete ju istaknuti ako odjenete tamnije odjevne komade. Izvrstan izbor šarmantnih srebrnih cuff narukvica koje se odlično kombiniraju u svakoj prilici potražite u poslovnicama ili web stranici Argentuma.

Pokaži se – nova Argentum kampanja koja vas želi pokrenuti!

Bez obzira na generaciju kojoj pripadate, stil koji njegujete ili životne preferencije koje imate, s nakitom se pokazuje svoj stav, a time se u novoj kolekciji vodi i Argentum koji je predstavio kampanju “Pokaži se”.

Nakit često govori o nama i više od riječi. S njim suptilno i nenametljivo pokazujemo tko smo. To može biti nakit koji smo dobili stvarajući životne uspomene, poklon od roditelja povodom diplome ili dar koji smo dobili od vlastite djece. No, ponekad je to nakit koji smo izabrali baš zato što se uklapa u naš osobni stil s kojim želimo poslati poruku. Kada ga nosimo zajedno, nakit priča našu životnu priču koju smo gradili, pokazuje naše životne uspjehe, sve što nas je odredilo i pomoglo nam da postanemo ono što jesmo.

Uz takav nakit smo odvažniji, nesputaniji, snalažljivi i pokazujemo svoj stav i snagu koju nosimo u sebi. Sve što nosimo i način na koji to prezentiramo autentično je za nas same i odraz je naše jedinstvenosti. U Argentumu odaberite svoj nakit s kojim želite ispričati priču i pokažite se u svim svojim bojama!


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Argentumom.

Linker
19. travanj 2024 01:35