Prava inspiracija

Uvijek posebna: Tilda Swinton za crveni je tepih obukla pravo umjetničko djelo

Glumica poznata po svom osebujnom androgenom stilu za British Style Awards je udružila snage s mladim londonskim eksperimentalnim modnim dizajnerom Charlesom Jeffreyjem Loverboyem.

Pozivnicu za dodjelu nagrada British Style Awards, jedan od iščekivanijih događaja u globalnom modnom kalendaru, Tilda Swinton shvatila je itekako ozbiljno.

Brojne slavne dame i ovoga su puta na crvenom tepihu igrale na kartu seksepila i provokacije, no Oskarovka je odlučila privući pozornost na nešto drugačiji način.

image

Tilda je poznata po autentičnom androgenom stilu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica poznata po svom osebujnom androgenom stilu odijevanja udružila je snage s mladim londonskim eksperimentalnim modnim dizajnerom Charlesom Jeffreyjem Loverboyem, koji je za nju osmislio pravo umjetničko djelo i izradio ga po njezinim mjerama.

image

Dizajner Jeffrey Charles osmislio je kaput i haljinu za Tildu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tilda je nosila dugi kaput ravnog kroja i oštrih linija, u potpunosti prekriven nadrealističkim crtežima zemljanih tonova.

Strogi ogrtač sakrivao je nešto nježniju kreaciju - satensku maksi haljinu nebeskoplave boje sa širokim šik rukavima, također oslikanu prikazima anđela i oblaka.

image

Strogi kaput skrivao je nešto nježniju satensku haljinu

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumičina prepoznatljiva kratka frizura za ovu je priliku poprimila dosad neviđeni oblik, pramenova uvijenih prema unutra u Mohawk stilu, a cijeli look Tilda je zaokružila crvenim ružem na usnama.

Linker
16. travanj 2024 20:24