Getty Images
HIT BOJA JESENI

Vatrena moda: 9 odličnih modnih kombinacija u crvenoj boji

Još su u proljeće na svjetskim danima mode dizajneri, ali i trendseterice najavili da će se u novoj modnoj sezoni nositi crveni komadi, a neke od zvijezda objeručke su prihvatile izazov. Upečatljiva nijansa osvojila je holivudske glumice, ali i dame s kraljevskih dvora što je dovoljno da zaključimo kako će nam ova jesen biti vatrena.

Iako je ružičasta proglašena hit nijansom ovog proljeća i ljeta, njezinu popularnost polako preotima boja koju povezujemo s ljubavlju i strašću. Iako sada svi vole vatrenocrvenu, u hladnijim danima ona će sve više prepuštati mjesto tamnocrvenoj - baš kao što je predstavio i kreativni direktor Karl Lagerfeld za kuću Fendi na Tjednu mode u Milanu još u veljači. Crvenoj nisu odoljeli ni u modnoj kući Valentino, a da će stvarno biti hit svako toliko pokažu nam i zvijezde kojima je ružičasta već dosadila. Pogledajte tko je sve već odlično nosio boju koja će nas pratiti i u iduću modnu sezonu!

Lily Collins

Svoj porculanski ten 28-godišnja glumica naglasila je crvenim topom i plisiranom crveno-bijelom suknjom modne kuće Reem Acra, a cijelu kombinaciju uskladila je crvenim cipelama Jimmy Choo.

LOS ANGELES, CA - JULY 27:  Actress Lily Collins arrives at the premiere of Amazon Studios'
Getty Images

Hailey Baldwin

Američki model Hailey Baldwin na crvenom je tepihu zablistala u uskoj haljini od lateksa australijskog brenda Meshki, koji vole i pjevačica Jennifer Lopez te reality zvijezda Kylie Jenner. Seksepilnu haljinu uskladila je s crvenim salonkama i ružem na usnama, a cijeli look "začinila" je velikim okruglim naušnicama.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JULY 26:  Model Hailey Baldwin arrives for the iGo.live Launch Event at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on July 26, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Greg Doherty/Getty Images)
Getty Images

Rihanna

Barbadoška ljepotica ukrala je show na crvenom tepihu u Londonu: Odjenula je voluminozna haljina s dugačkim šlepom iz radionice talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, a crvenili su se i modni detalji - sandale s remenčićima, torbica i naušnice Chopard, dok je na usne nanijela ruž u istoj nijansi.

LONDON, ENGLAND - JULY 24:  Rihanna attends the
Getty Images

Vojvotkinja od Cambridgea

Vojvotkinja Catherine na kraljevskoj je turneji u Poljskoj i Njemačkoj oduševljavala svojim odvažnim kombinacijama, a najviše pozornosti privukla je u lepršavoj haljini britanskog brenda Alexander McQueen: gola ramena mnogi su protumačili kao kršenje pravila "kraljevskog" odijevanja, a ljetnu kreaciju uskladila je sa seksepilnim, bijelim sandalama kuće Prada.

Photo Credit Must Read Zak Hussein<BR/>
Prince William, the Duke of Cambridge and Catherine, the Duchess of Cambridge attend The Queen's Birthday Party in Germany at the British Ambassadorial Residence in Berlin
<P>
Pictured: Catherine, the Duchess of Cambridge
<B>Ref: SPL1541298  200717  </B><BR/>
Picture by: Zak Hussein<BR/>
</P><P>
Zak Hussein
Vojvotkinja od Cambridgea na zabavi u britanskoj ambasadi u Berlinu

Kraljica Letizia

Španjolska kraljica Letizia, poznata kao jedna od modnih ikona s kraljevskih dvora, ponovno je oduševila svojim odabirom: crvena haljina Nina Ricci odlično se slagala s torbicom dizajnerice Caroline Herrere i sandala s visokom potpeticom Magrit.

MALAGA, SPAIN - JULY 24:  Queen Letizia of Spain inaugurates the annual meeting with director of Cervantes Institutes at Museo Ruso San Petersburgo on July 24, 2017 in Malaga, Spain.  (Photo by Daniel Perez/Getty Images)
Getty Images

Miranda Kerr

Kao zaštitno lice japanske beauty klinike Takano Yuri u Tokiju je promijenila nekoliko outfita, a jedan od njih je bila i crvena haljina s točkicama modnog dizajnera Azzedinea Alaie koju je uskladila s bijelim salonkama Manolo Blahnik.

Model Miranda Kerr attends an event for fermented foods company, Marukome Co.,Ltd. in Tokyo, Japan on July 10, 2017.   Photo by /UPI, Image: 341389571, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

Natalie Portman

Američka glumica Natalie Portman je za predstavljanje novog parfema kuće Dior u Japanu odabrala kreaciju te francuske modne kuće: crvena boho haljina sa spuštenim ramenima i čipkastim detaljima odlično se slagala s neodoljivim sandalama Dior koje svi žele.

Aflo / Splash News

Selena Gomez

Zna se da tamnokosim djevojkama crvena boja najbolje pristaje pa je pjevačica Selena Gomez posegnula upravo za komadom u vatrenoj nijansi. Haljina na kopčanje brenda Reformation odličan je odabir za ljetne dane, osobito u kombinaciji s japankama.

EXCLUSIVE: A makeup free Selena Gomez is spotted out on a stroll by the ocean in Malibu. Los Angeles, California - Tuesday July 11, 2017., Image: 341559471, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Melania Trump

Prva dama je sredinom srpnja stigla u službeni posjet Parizu i oduševila u kostimu francuske modne kuće: Melania Trump nosila je crvenu suknju i sako luksuznog brenda Christian Dior, a isticale se samo crne sunčane naočale jer su čak i njezine salonke bile crvene boje.

Le 45eme President des Etats Unis d'Amérique Donald J Trump arrive a l'aeroport d'Orly avec son epouse Melania Trump a bord d'Air Force One. Paris, France le 13 Juillet 2017 45th president of the United States of America Donald J Trump and wife Melania Trump arrive in orly airport. Paris, France on July 13th 2017, Image: 341681920, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Linker
16. travanj 2024 13:38