MTV EMA

Večer prozirnih toaleta: Taylor Swift u hrabrom izdanju došla po svoje četiri nagrade

U njemačkom Düsseldorfu održana je dodjela europskih MTV nagrada, a tu su osim glazbenika iz Europe, došle i zvijezde iz cijelog svijeta.

Dame u prozirnom, gospoda u šarenom - tako bi se u jednoj rečenici mogao sažeti modni izričaj onih koji su prisustvovali MTV Europe Music Awards u Düsseldorfu u Njemačkoj. Najveća zvijezda bila je američka pjevačica Taylor Swift, koja je zaposjela crveni tepih svojim seksi izdanjem. Haljina koja se sastoji od uskog kombinezona, nalik na kupaći kostim i mreže protkane smaragdni kamenčićima otkrile su njenu cijelu figuru.

image

Taylor Swift došla je u prozirnoj, mrežastoj haljini

SPLASH/PROFIMEDIA

Taylor je kosu vezala u elegantnu punđu, a na nogama je imala jednostavne crne sandale. Taylor je bila nominirana u čak šest kategorija, a osvojila je nagradu za najboljeg pop izvođača, najbolji izvođač, najbolji video i najgradu za najbolji video dugog formata.

image

Taylor je osvojila 4 nagrade

SPLASH/PROFIMEDIA

Druga najveća zvijezda bila je ujedno i voditeljica ceremonije Rita Ora, ona je u njemačku došla u pratnji svog supruga slavnog redatelja Taike Waititija. Rita se odlučila za proziran kombinezon načinjen od crnog tila s izvezenim crvenim cvijećem i zlatnim ukrasima. U stilu sedamdesetih nogavice su išle u trapez, od iza je imala i šlep od tila. S prednje strane elegantni izrez od ukrasa na vratu pa sve do pupka malo je ostavljao mašti.

image

Rita Ora i Taika Waititi

SPLASH/PROFIMEDIA

Rita je uz ovaj upečatljivi kombinezon odabrala cipele na visoku petu i platformu te tako zaokružila cjelokupni izgled. Taika se odlučio za klasično crno odijelo, bijelu košulju i elegantnu usku kravatu.

image

Rita je vodila MTV EMA 2022. nagrade

SPLASH/PROFIMEDIA

Maya Jama, engleska TV i radijska voditeljica i DJ-ica također je vodila ovu dodjelu nagrada, odlučila se za prozirnu haljinu, crni til prošaran je crnim uspravnim prugama. Uska haljina koja obgrljuje figuru imala je i dugački šlep. Ispod prozirne haljine nosila je bodi u boji kože.

image

Maya Jama vodila je dodjelu

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
SPLASH/PROFIMEDIA

Bebe Rexha došla je u baršunu od glave do pete, doslovno. Glazbenica se odlučila za kreaciju u kraljevsko plavoj boji, koja se sastojala od kombinezona, koji se stapa sa zašiljenim cipelama u istoj boji, te konstrukciji u središnjem dijelu tijela. Kao kruta suknja koja se preko jednog ramena uzdiže i tvori okvir za pjevačicu.

image

Bebe Rexha

SPLASH/PROFIMEDIA

David Hasselhoff se nakon odmora u Hrvatskoj pojavio u Njemačkoj na dodjeli MTV EMA nagrada, gdje je razmjenjivao nježnosti sa suprugom Hayley Roberts. Bivša zvijezda Spasilačke službe bio je elegantan u klasičnom odijelu, dok je velška manekenka pokazala da može iznijeti i malu crnu haljinu, koja svojim izrezima malo ostavlja mašti.

image

David Hasselhof i Hayley Roberts

SPLASH/PROFIMEDIA

Rockeri iz benda Muse odbacili su nekadašnji minimalistički crno-bijeli look i prigrlili šarene boje, odijela s gotovo psihodeličnim uzorcima.

image

Muse

SPLASH/PROFIMEDIA

Damon Albarn rijetko se pojavljuje na crvenom tepihu, a pogotovo s kćeri, po nagradu koju je osvojio njegov projekt Gorillaz došao je casual obučen, u tamnim tonovima, dok je njegova Missy nosila crnu haljinu od čipke s crvenim detaljima i oversize jaknu u crnoj boji.

image

Damon Albarn i kćer Missy s koglegama glazbenicima

SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
05. ožujak 2024 14:39