LIJEPA TRUDNICA

Vječni klasik: Franka Batelić zna kako istaknuti liniju u trudnoći

Glazbenica uživa u drugoj trudnoći, a trenutno boravi u rodnoj Istri sa suprugom Vedranom Ćorlukom i dvogodišnjim sinčićem Viktorom.

Pjevačica Franka Batelić na svom se Instagram profilu pohvalila kako provodi vrijeme tijekom ljetnih vrućina, a u toploj Istri pozirala je u crnoj haljinici. Iako je već svima jasno da Batelić obožava jarke boje, jednako kao i da je sklona promjeni frizura, ovog puta se odlučila za vječni klasik - i to bez greške!

U Frankinom slučaju ovdje vrijedi zlatno pravilo "manje je više", budući da je haljinu kombinirala s crnom torbicom i crnim ženskim sandalama pune pete. Prirodni look već je njezin zaštitni znak, pa nije ni čudo da joj čak i uz male doze make-upa, sve savršeno pristaje!

"Nikad ne odustajte od sreće - jer život je nevjerojatan spektakl", poručila je ispod fotografije na kojoj veselo pozira i smješka se u kameru.

Da ovog ljeta ne odmiče od crnih tonova, pokazala je još jednom objavom na Instagramu gdje pozira u dugoj crnoj haljini izazovnog otvora na leđima.

"Ja i sve moje bebe, pravac na plažžžž", napisala je ispod serije objavljenih fotografija gdje uživa u morskim radostima.

Podsjetimo, nakon dvogodišnjeg sinčića Viktora kojeg ima sa suprugom, bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom, par očekuje drugo dijete. Sretnu vijest s javnosti je podijelila uoči finalne emisije Plesa sa zvijezdama uz fotografiju i komentar da zbog trudničkog trbuščića koji joj se nazirao ispod uske haljine - vijest više ne može skrivati.

Batelić se u posljednje vrijeme na društvenim mrežama šali sa fanovima da je ovo za nju "trbušasto ljeto", a po svemu sudeći uspjela je i nasmijati druge mame.

"Ja kad mi još koja trudnica kaže da je nosila sve svoje normalne, stare traperice do kraja trudnoće", našalila se Batelić ispod fotografije u badiću, a nadovezala se i glazbenica Maja Šuput koja joj je uzvratila emotikonima srca.

image

Vedran Ćorluka i Franka Batelić

BRUNO KONJEVIC/CROPIX

Malenom Viktoru će se na jesen pridružiti braco ili seka, a glazbenica ne sakriva koliko uživa u majčinstvu s Ćorlukom s kojim je nedavno okrunila četvrtu godišnjicu braka i 10 godina veze.

"Već 10 godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa", otkrila je pratiteljima povodom godišnjice.

Linker
23. travanj 2024 22:40