‘IT‘ KOMAD ZA PRIJELAZNO RAZDOBLJE

Vrijeme je za balonere: Modni klasik dolazi u svim varijantama, a vole ga i poznate dame

Ovaj modni komad koji nikada nije pao s liste trendova idealan je za prijelazno razdoblje i može se uklopiti u svačiji stil.

Prijelazno razdoblje u modi rezervirano je za balonere kao ultimativni modni klasik kojem se veselimo svakog proljeća, ali i jeseni. Mnogima omiljeni komad, koji daje završni "touch" svakoj kombinaciji uklapa se u razne stilove, no najviše odgovara onima koji njeguju eleganciju u svim varijantama.

image

Stigla je sezona balonera.

VICTORIA BECKHAM ONLINE SHOP

Za poslovni sastanak možete ga kombinirati uz odijelo ili usku pencil midi suknju, a savršeno će pristajati i nešto ležernijim komadima poput traperica za kavu kod prijateljice ili u gradu.

image

Baloner je modni statement koji stajlinzima dominira u proljeće i jesen.

BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Iako ih često zamišljamo isključivo kao elegantne, otmjene i nešto dužeg kroja kakve obožavaju modne klasičarke, među omiljenim brandovima i popularnim trgovinama pronaći ćete i one kraće, kao i casual verzije s kapuljačom. Neki se vežu isključivo remenom, neki imaju kopčanje na gumbe, a biramo ih, kao i sve - prema vlastitom ukusu.

Čitajte i: Zagrebačka špica vrvi ovogodišnjim modnim hitovima koji će nas pratiti cijele godine: Izabrali smo najbolje outfite!

image

Vibrantne boje rezervirane su za modno odvažne.

BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Želite li se istaknuti u masi, nabavite baloner upečatljivih boja poput žute ili zelene koja će podići svaku kombinaciju, a ako je vaša namjera na suptilan način spojiti ugodno i estetski privlačno, odaberite baloner u kožnoj varijanti. Posljednjih nekoliko sezona posebno su popularni oni u dvije boje - najčešće crnoj i bijeloj kakve možemo pronaći u online trgovini popularne francuske influencerice Diane Milkanove.

image

Posebno su popularni baloneri u dvije boje.

SHUTTERSTOCK

Ovaj komad obožavaju i naši poznati, a posebna modna inspiracija u odabiru balonera je zaljubljenica u modu, pjevačica i voditeljica Ashley Roberts koju dežurni fotografi u Londonu na putu do posla uvijek "uhvate" u besprijekornom izdanju, a nešto odvažnije mogla bi inspirirati i Rihanna čije kombinacije - ili volite ili mrzite.

image

Ashley Roberts u traper maxi baloneru.

TAYFUN SALCI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image

Rihanna u crvenom kožnom baloneru s kapuljačom.

DIGGZY/SHUTTERSTOCK

I dok je Ashley prošetala traper varijantu balonera, posebnu pažnju Rihanna je privukla prije nekoliko dana kad se s dečkom A$AP Rockyjem pojavila u svojoj Savage X Fenty trgovini otvorenoj u jednom shopping centru u Los Angelesu. Za taj iznenadni posjet, pjevačica je odabrala crveni kožni baloner na vezanje s kapuljačom, a kožne balonere voli i reality zvijezda Kim Kardashian kojoj odlično pristaju zemljane boje.

image

Kim Kardashian u smeđem kožnom baloneru.

MEHDI TAAMALLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 07:28