Inspiracije nikad dosta

Vrući trendovi s ulica talijanske modne prijestolnice: Vraćaju se traper u boji, resice i koža

Donosimo najgenijalne outfite iz Milana koje jedva čekamo nositi u predstojećim mjesecima!

Nakon showa u New Yorku, Parizu i Londonu, Tjedan mode sada se održava u Milanu, gdje su modni divovi poput Prade, Versacea, Giorgio Armanija, Dolce & Gabbane i Fendija predstavili svoje kolekcije za nadolazeću jesen i zimu. Najbolji pokazatelj što jest i što će biti u trendu su, osim samih revija, outfiti svjetskih trendseterica i modnih blogerica.

Street style je u proteklim tjednima pokazao neke vruće trendove poput žarkih boja i uzoraka, preko čipke i povratka šljokica do heklanih komada i kratkih pufastih jakni. Trendovi s milanskih ulica jednako su zanimljivi, a najavljuju povratak "skliskih" materijala poput PVC-a i kože, kao i sjajnih resica čak i u dnevnim varijantama.

image

Odijela nikada nisu bila popualrnija.

STEFANO COSTANTINO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tjedan mode u New Yorku najavio pet mikro trendova koje ćemo obožavati

Jedan od najvećih trendova je color blocking uz koji svaki stajling izgleda kao da je došao ravno s modne piste. Kod ove tehnike sparivanja boja imate slobodu prilagoditi je vlastitom ukusu pa možete kombinirati tri i više nijansi iz istog ili bliskog spektra ili pak napraviti potpuni kontrast.

Ako ste se zasitili klasičnog plavog trapera, veselit će vas činjenica da se vraća traper u boji, a posebno dobro izgleda u monokromatskim varijantama. Svakako nabavite neko cool odijelo i spremni ste za posao, ali i izlazak!

SVI TRENDOVI NA JEDNOM MJESTU - POGLEDAJTE!

Čitajte i: Boje i uzorci preplavili modnu metropolu: Donosimo najbolje outfite pariškog street stylea

Linker
16. travanj 2024 15:56