UVIJEK IN

Životinjski printovi su apsolutni hit: Inspirirajte se odvažnim stajlinzima slavnih dama

Ovog proljeća dominiraju printovi životinja koji su zavladali ulicama, od zebrastog, zmijskog, tigrastog do leopard uzorka. Izdvajamo najzanimljivije komade koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za nove outfite.

Britanska manekenka Kate Moss (48) je apsolutna kraljica leopard printa. Bilo da se pojavi u haljini Saint Laurent tunike tijekom pariškog tjedna mode ili na ulicama Londona u vintage jakni od umjetnog krzna u kombinaciji s crnim kožnim hlačama i balerinkama, Kate maksimalistički print savršeno nosi.

Sudeći po njenim outfiti možemo zaključiti da je velika obožavateljica životinjskih uzoraka, a s obzirom na to da njenoj vitkoj liniji gotovo sve savršeno pristaje, nije ni čudo da voli eksperimentirati.

Manekenka je upotpunila outfit sa zlatnim štiklama na visokoj platformi i jednostavnom crnu clutch torbu sa zlatnim detaljima.

image

Kate Moss na humanitarnoj gala večeri u Londonu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Još jedna velika obožavateljica životinjskog printa je američka pjevačica Ashley Roberts (39), koju su ovih dana paparazzi zabilježili u zanimljivom Cavallijevom odijelu od zmijske kože. Ashley je izlazila iz ureda londonskog Heart Radija pa ukrala sve poglede prolaznicima.

Pussycat Dollsica je cijeli look upotpunila sa Saint Laurentovom ‘Kate‘ torbom, crnom šik majicom te crnim potpeticama, dok je pogled sakrivala iza velikih sunčanih naočala. Ashley se također oglasila na Instagramu te podijelila niz fotografija u ovom outfitu sa svojim obožavateljima.

image

Ashley Roberts u Londonu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Inspirirajte se outlookom Ashley Roberts

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U slučaju da niste obožavateljica zmijskih printeva, uvijek se možete odlučiti za zebraste uzorke pa smo izdvojili još jedan outfit Ashley Roberts kojim se možete inspirirati. 40-godišnjakinja je izabrala upečatljivo odijelo s uzorkom zebre dok se probijala ulicama Londona. Odijelo potpisuje Karen Millen, a u kombinaciji s bijelom majicom i štiklama, izgleda jednostavno šik.

image

Pjevačica ulicama Londona

FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Ashley Roberts u zebrastom izdanju

FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 00:58