Matej Dokić /
Gloria & Perleraj

Ne propustite ekskluzivnu kolekciju narukvica Gloria & Perleraj uz novi broj magazina

Iako su oblaci - u obliku srebrnih, zlatnih i pozlaćenih privjesaka za lančiće i narukvice - zaštitni znak nakita Perleraj, njihovoj kreatorici Katarini Radnić (31) glava nije u oblacima.

Vrijedna zagrebačka dizajnerica, po struci pravnica, u sedam je godina, koliko postoji njezin brend, izradila desetke tisuća narukvica od konca, poludragog kamenja i staklenih perli. Nedavno je, pak, kreirala i ekskluzivnu kolekciju za čitateljice Glorije: hit narukvice s privjescima od pleksiglasa, koje će biti dostupne uz broj od 27. srpnja po cijeni od 34,90 kuna.

Katarina Radnic, nakit Perleraj, 14072017, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić / Hanza Media
Dizajnerica nakita i pravnica Katarina Radnić u zagrebačkoj radionici brenda Perleraj

- Zajedno s ilustratorom i dizajnerom Josipom Grgurevićem napravila sam brod, sunce, sladoled i morsku zvijezdu te ih preselila na pleksiglas. Trendi privjesci nose se na gumicama u jarkim bojama pa se ovaj komad nakita ne mora skidati čak ni prije ulaska u more.

Matej Dokić / Hanza Media
Narukvice iz ekskluzivne kolekcije Gloria & Perleraj

Osim što su rastezljive, posebne su i po tome što se zahvaljujući jednostavnom ‘mehanizmu’ lako mogu prilagoditi svačijoj ruci. Mogu ih nositi i velike i male šminkerice - kaže Katarina Radnić, čiji rad na Facebooku i Instagramu prati više od 17.000 obožavatelja. Osim privjesaka u obliku oblaka, ljetna kolekcija brenda Perleraj obogaćena je i srcima, vilinim konjicima i ananasima koje obožavaju domaće trendseterice, a kako je nastala prva kolekcija pogledajte u nastavku.

Linker
15. travanj 2024 15:17