Trendi od glave do pete

Nikad mršavija Monika Kravić špicom prošetala hit natikače

Bivša voditeljica nedavno je proslavila 35. rođendan u društvu prijateljica na plaži Zrće, a po povratku na vrući gradski asfalt nije odustala od ljetnih haljinica i natikača.

Bivša voditeljica Monika Kravić vitkija je nego ikad, a svoje osunčane noge pokazuje u minici i flatformicama. S osmijehom do uha do uha, šetala je zagrebačkom špicom po povratku s ljetovanja za vrijeme kojeg je s prijateljicama proslavila rođendan na party plaži Zrće. Čini se kako u ormaru Zagrepčanke ljeto još uvijek vlada - zasjala je u maloj bijeloj haljini s volanima i izvezenim cvjetićima, baš kakve su ovog ljeta nosile brojne svjetske trendseterice. Kako bi se bezbrižno mogla šetati sa sinovima, odabrala je udobne flatform natikače, a u borbi protiv visokih temperatura svoju je bujnu kovrčavu kosu podignula u visoki rep.

Od hrvatskih modnih dizajnerica omiljena joj je Aleksandra Dojčinović, kojoj je bila i zaštitno lice prošlogodišnje kolekcije, a od stranih, očito Britanka Stella McCartney - kožnatu torbicu s njezinim potpisom, naime, nosila je prebačenu preko ramena.

Maja Jurović / Hanza Media

farfetch.com
Stella McCartney Falabella Box torba (636 eur, Farfetch)

Linker
13. travanj 2024 14:49