Reuters
NA CRVENOM TEPIHU

18 najupečatljivijih modnih odabira na dodjeli American Music Awards

Na dodjeli American Music Awards u centru pozornosti našli su se voditelji Gigi Hadid i Jay Pharoah svojim šalama na račun novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa i prve dame Melanije Trump, emotivan govor pjevačice Selene Gomez, ali i modni odabiri poznatih glumica i pjevačica.

Najveći pobjednici ovogodišnje dodjele bili su Justin Bieber koji je kući ponio četiri nagrade, reper Drake s tri nagrade i Ariana Grande koja je u velikoj konkurenciji proglašena umjetnicom godine. Svečanu dodjelu, uz komičara Jayja Pharoaha vodila je manekenka Gigi Hadid o čijoj imitaciji prve dame Melanije Trump danas svi pričaju.

Ipak, kao i na svakoj svečanosti, svi su s nestrpljenjem očekivali crveni tepih: najbolje i najgore modne odabire ove večeri. Od elegantne Lady Gage u bijelom odijelu, Gigi Hadid u bijeloj prozirnoj haljini pa sve do Crissy Teigen i njezine izazovne haljine s najvišim izrezom koji smo do sada vidjeli. Pogledajte u galeriji što su poznate dame odjenule za svečanu dodjelu American Music Awards.

Linker
16. travanj 2024 09:13