UGG
UGG(HH)

Ako ste mislili da su Uggsice najgora obuća, njihov novi model za jesen će vas razuvjeriti

Da su Uggs čizme jedne od najtoplijih i udobnijih modela obuće na tržištu, nije upitno, no mnogi ne mogu prijeći preko njihovog pomalo nezgrapnog dizajna. Nalaze se zato već godinama na listi omražene obuće, a u kolekciji za jesen skrivaju novi model koji u najmanju ruku izgleda - neobično.

Mekane i tople, klasične Uggsice nose se iz sezone u sezonu, iako se još uvijek oko njih lome koplja. Sada su otišli korak dalje i u suradnji s brendom Eckhaus Latta za jesen/zimu 2019. godine predstavili su model ženskih cipela koji "podiže obrve".

Brend Eckhaus Latta inače je poznat po neobičnim kreacijama i materijalima, a s brendom Ugg su izbacili model koji spaja mules natikače, štikle i zimsku obuću u jedan model. Ako vas ovaj opis zbunjuje, fotografije pokazuju o čemu se točno radi.

Eckhaus Latta x Ugg

Natikače na drvenu potpeticu s otvorenom petom rađene su od ovčje kože, a untrašnjost je obložena prepoznatljivim krznom. Dolaze u nekoliko kombinacija boja - od smeđih do bijelih i ružičastih. Dizajnirali su i modele sa zatvorenom petom, a i one razigrane u čupavim izdanjima.

Eckhaus Latta x Ugg

Eckhaus Latta x Ugg

O suradnji se nagađalo još početkom godine za vrijeme trajanja Tjedna mode u New Yorku, a Mike Eckhaus i Zoe Latta iz brenda su kazali kako im se sviđa što je Ugg iz brenda koji nudi ležernu i opuštenu obuću postao modni statement.

Kolekcija koja osim obuće sadrži i odjeću u trgovine dolazi 3. rujna, a cijene će se kreteti od 295 do 5995 dolara, dok obuća dolazi po cijenama od 295 do 525 dolara. U duhu trenda "ružne obuće" ovo možda postane i novi modni hit za jesen.

Linker
18. travanj 2024 17:58