Kate Hudson
 Selfridges.com
inspirirana prirodom

Ako volite njezin stil, poželjet ćete ih i vi: 7 komada koje želimo iz jesenske kolekcije Kate Hudson

Glumica Kate Hudson u svoj je životopis dodala titulu modne dizajnerice. Kate je u suradnji s lancem odjeće Selfridges (da, dostavljaju u Hrvatsku) izbacila novu kolekciju obilježenu boho stilom i ženstvenom estetikom.

Happy x Nature je linija odjeće glumice Kate Hudson, a dostupna je i nama. Kate se odlično snašla u ulozi dizajnerice i linija je puna laganih haljina, kombinezona i hlača nešto strože forme u utility stilu. Glumica svojom odjećom iskazuje ljubav prema prirodi koja joj je glavna inspiracija, kao i boho i neopterećeni stil zapadne američke obale.

Naglasak je stavljen na prirodu i prirodnu ljepotu, a nakon ljetne kolekcije koju je izbacila ovog proljeća, sada je na police stigla kolekcija za jesensku sezonu. Eco-friendly linija vodi se trendom modne održivosti i ne šteti okolišu, a cijene odjeće se kreću od oko 100 funti pa na više.

Velika pažnja pridodana je materijalima pa su proizvodi rađeni od viskoze, pamuka i od organskih materijala rađenih od recikliranih proizvoda, bez upotrebe plastike - od odjeće do ambalaže. Posebno ističu materijal Repreve®,napravljen od recikliranih plastičnih boca.

U kolekciji se ističe zelena boja i šareni floralni i prirodni uzorci. Dugi elegantni kombinezoni, naglašeni puf rukavi i raskošne haljine idealni su komadi za jesensku sezonu koja će se slagati sa smeđim brušenim gležnjačama, šeširima, resicama i jesenskim čizmama. Izdvojili smo komade koji su nam u novoj kolekciji zapeli za oko.

Happy X Nature, £140 (Selfridges)

Happy X Nature, £140 (Selfridges)

Happy X Nature, £170 (Selfridges)

Happy X Nature, £150 (Selfridges)

Happy X Nature, £140 (Selfridges)

Happy X Nature, £60 (Selfridges)

Happy X Nature, £130 (Selfridges)

Linker
18. travanj 2024 11:10