Zagreb Fashion Destination, Stolnik
 PR
modni događaj

Bili smo na prvoj večeri Zagreb Fashion Destinationa: Pogledajte nove kolekcije sedam domaćih dizajnera

Tvornica Kulture u Zagrebu sinoć je bila okupljalište zaljubljenika u modu koji su pratili čak sedam modnih kolekcija već poznatih, ali i mladih hrvatskih dizajnerskih imena.

Zagreb Fashion Destination održao se druge godine zaredom, a čast otvaranja pripala je Lokomotivi by Lana Puljić koja je svojim odvažnim ženskim odijelima i maštovitim haljinama prisutnima priuštila modnu poslasticu. Talijanska škola mode i dizajna – Callegari, predstavila je svoje upečatljive, zaigrane komade inspirirane stripovima, dok je modni brend Dora prvog dana Zagreb Fashion Destinationa na pistu donio boje, zanimljive krojeve i originalnost. Suverenu kolekciju predstavio je i brend Identity by Igor Djuga, a optimizam i pozitivnu energiju na pistu je predstavila kolekcija brenda Bubabu Design by Gorana Milaković koja je napravila veliki iskorak s novom kolekcijom.

Za dozu sofisticiranosti i romantike zaslužan je Anovi by Ivona Glavaš, dok je Stolnik zatvorio prvi dan ZFD-a,i baš kao i prošle godine.

PR
Zagreb Fashion Destination, Stolnik

Modnom događaju prisustvovala su i broja poznata lica poput Judite Franković, Mie Dimšić, Tihane Harapin Zalepugin, Borne Kotromanić, Ivana Tandarića, Nenada Korkuta, Ane Begić Tahiri, Lane Gojak, Ecije Ojdanić, Lidije Lešić i brojnih drugih.

Uhvatili smo djelić atmosfere i kolekciju koju je predstavila Lokomotiva by Lana Puljić, a možete je pogledati na našem videu.

Linker
13. travanj 2024 02:33