Rosie Huntington-Whiteley
 GC Images
Nema zime ove zime

Brend za kojim luduju sve trendseterice iznenadio neodoljivom blagdanskom kolekcijom

Talijanski brend koji već desetljećima osvaja zaljubljenice u klasiku i ove je sezone pripremio prave modne poslastice. Ipak, inspirirana plišanim medvjedićem, ovogodišnja blagdanska kolekcija zamišljena je malo drugačije nego prijašnjih godina, što bi se moglo svidjeti svima koji zaziru od zime i još uvijek njeguju dijete u sebi.

Ako ste mislili da teddy kaputi izlaze iz mode ili, pak, da su rezervirani isključivo za mlađe generacije - prevarili ste se. Već su jesenski trendovi pokazali da se ovaj mekani i topli komad odjeće nije sveo samo na sezonski hit. Pokazuje to i ovogodišnja, ekskluzivna kolekcija Max Mara Bearing Gifts.

Inspirirana plišanim medvjedićem, kolekciju talijanskog brenda poznatog po provjerenoj eleganciji i klasici, možemo smatrati modnim iznenađenjem, no sigurno je kako će i najzimogroznije trendseterice ove zime zaštititi od hladnoće. Dok će se mnoge vrlo vjerojatno zagledati u neodoljive teddy kapute koji dolaze u pet boja, a veliki su hit i ove sezone, mogli bi vas privući i tople plišane rukavice, kape, turbani te grijači za uši.

No, zaljubljenice u ovaj slavni talijanski modni brend moći će pronaći i torbice oko struka, privjeske za nakit ili torbe.

Press
#MaxTheTeddy glavna je zvijezda Max Mara blagdanske kolekcije.

Zvijezda kolekcije Max Mara Holiday je #MaxTheTeddy, medvjedić koji je svjetsku slavu stekao na ovogodišnjem tjednu mode kada su za njim poludjeli fotografi, urednici prestižnih modnih časopisa i influenceri.

Press

Inspiracija za kolekciju bio je omiljeni medvjedić, koji i sam nosi plišani kaput u koraljno crvenoj, plavoj, tirkiznoj, svijetlo žutoj i legendarnoj camel boji, a slavu treba zahvaliti upravo ikoničnom Teddy kaputu, koji je 2017. osvojio i prestižnu nagradu Shanghai Best of the Best Awards. Uz medvjediće, ovaj klasik također dolazi u raznim bojama te su zajedno zvijezde nadolazećih zabava.

Press
Talijanska modna kuća Max Mara predstavila je ekskluzivnu kolekciju Max Mara Bearing Gifts.

Linker
19. travanj 2024 20:44