Znaju što se nosi

Brojne poznate fashionistice zablistale na veselom druženju te otkrile svoje modne fetiše

Povodom događanja na kojem su prezentirani najpoželjniji komadi sezone, zvijezde su iz ormara izvukle trendi adute i odlično se zabavile.

Stiglo je proljeće, a s njime i pregršt novih trendova koje smo jedva dočekali. Iz bogate ponude posebno se ističu modni fetiši brojnih fashionistica - cipele, a čini se kako se s time slažu i brojne poznate osobe koje su se poznate pojavile na tradicionalnom, sezonskom modnom druženju u Högl Storeu.

Iskusna novinarka i urednica Tončica Čeljuska podsjetila je goste na glasovitu bajku Pepeljuga braće Grimm i važan poučak da par cipela ženi doista može promijeniti život. Goste su pozdravili regionalna menadžerica Högla Sanja Faber i retail manager za Europu Dževad Halilović, a poklonice dobrih cipela bile su oduševljene druženjem, ali i komadima iz nove kolekcije.

image

Ovo je modno druženje okupilo poznate fashionistice: Alku Vuicu, Josipu Pavičić i Snježanu Mehun.

ZVONIMIR FERINA
image

Glazbenica Ana Opačak izvela je svoje nove pjesme i oduševila sve prisutne.

ZVONIMIR FERINA

"Ova prekrasna trgovina u srcu Zagreba spada u rijetke ekskluzivne Högl trgovine koje imaju status ‘flagship store’. Zagreb je tako rame uz rame s Pragom, Budimpeštom i Bečom gdje se, osim redovnih, mogu kupiti i naše ekskluzivne, limitirane kolekcije. Zagreb to doista zaslužuje i mi smo u Höglu ponosni što su Zagrepčanke prepoznale našu kvalitetu", naglasio je Dževad Halilović.

Za lijepe glazbene trenutke pobrinula se Ana Opačak, svestrana umjetnica i sjajna vokalistica koja je prisutne oduševila izvedbom dviju novih pjesama. Manekenke modne agencije Talia vješto su nosile reviju cipela Högl i odjeće brenda Duchess te pokazale najpoželjnije ovosezonske komade.

image

Ana Lisak i Renata Gubić družile su se s poznatom voditeljicom.

ZVONIMIR FERINA
image

Ana Maria Ricov zablistala je u otkačenoj kombinaciji.

ZVONIMIR FERINA

Među posjetiteljima događanja bili su Alka Vuica, Josipa Pavičić, Romana Matanovac Vučković, Jagoda Divić, Tihana Harapin Zalepugin, Renata Gubić, Ana Lisak, Ivančica Pahor, Ana Maria Ricov, Dora Rubić, Andrijana Subotić Pjajčik, Alma Premerl Zoko, Jadranka Olivari Jirasek, Ana Matutinović, Tanja Cerinski Štimac, Daniela Živković, Iva Loparić Kontek i mnogi drugi.

image

Jadranka Olivari Jirasek veselo je pozirala kraj omiljenih modela cipela.

ZVONIMIR FERINA
image

Ana Matutinović i Tanja Cerinski Štimac pokazale su omiljene proljetne kombinacije.

ZVONIMIR FERINA
image

U druženju su uživali Daniela Živković, Dževad Halilović i Sanja Faber.

ZVONIMIR FERINA

Högl je pokazao tri ključne linije iz svoje bogate ponude: casual, poslovnu i svečanu, a odlična kolekcija Duchess zaokružila je ovu zanimljivu modnu priču. Tenisice i gležnjače sjajno su pristajale uz jednobojne lanene komplete i razigrane haljine sa cvjetnim uzorcima, a mokasinke i salonke izvrsno su se spojile s elegantnim bluzama i suknjama.

image

Ivančica Pahor i Iva Loparić Kontek zablistale su u proljetnim outfitima.

ZVONIMIR FERINA

Uz raskošne svečane haljine zablistale su cipele i sandale od fine kože s metalik efektom te svečani modeli ukrašeni svjetlucavim kristalićima. Stajinge su oplemenile torbe i marame te lijepe kožne jakne koje Högl ima u ponudi već drugu sezonu.

Najzanimljivije komade iz nove kolekcije možete pogledati u galeriji.

Linker
21. travanj 2024 05:55