Instagram
ZANIMLJIVA SURADNJA

Dior majicom 'We Should All Be Feminists" pomaže Rihannin humanitarni rad

Majica s natpisom "We Should All Be Feminists" jedan je od najupečatljivijih komada iz debitantske kolekcije Marje Grazije Chiuri za modnu kuću Dior.

Mnogo se govorilo o toj majici koja šalje snažnu feminističku poruku, a sada je Dior objavio da će određeni postotak zarađen od prodaje tih majica donirati fondaciji The Clara Lionel Foundation koju je pokrenula – Rihanna.

Getty Images

Slavnu pjevačicu je Sveučilište u Harvardu proglasilo humanitarkom godine, a jedan od razloga je upravo osnivanje ove fondacije – nazvane prema njezinoj baki i djedu - pokrenute kako bi pomogla studentima s Kariba koji pohađaju američka sveučilišta.

Majice će stajati 710 dolara i bit će dostupne u Diorovim buticima i online sve do 15. ožujka. "Kada sam vidjela Rihannu kako nosi 'We Should All Be Feminists' majicu, to mi je pokazalo koliko je važno da žene nastave svoju borbu. Moja pozicija unutar modne kuće utjecajne kao što to Dior jest, ali i moja uloga majke svaki dan me podsjeća na odgovornost i važnost onoga što činim." – izjavila je Maria Grazia Chiuri.

A post shared by Dior Official (@dior) on

Rihanna i modna kuća Dior već su dugo u bliskoj vezi, ona je bila jedno od zaštitnih lica njihove "Secret Garden" kampanje 2015., a za njih je prošle godine dizajnirala sunčane naočale.

Linker
19. travanj 2024 16:41