SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Jabuka ne pada daleko od stabla

Djevojčica je narasla i krenula maminim stopama: Kći Heidi Klum otvorila Berlinski tjedan mode

Leni Klum nastavlja stopama mame Heide - ima samo 16 godina i upravo je po prvi puta otvorila Berlinski tjedan mode.

Leni Klum nastavlja stopama mame Heide - ima samo 16 godina i upravo je po prvi puta otvorila Berlinski tjedan mode.

Kći Heidi Klum (47) prošetala je svojom prvom modnom pistom na tjednu mode - i čini se kao da je naslijedila baš sve od svoje slavne majke.

Slijedom Heidinih poznatih koraka, Leni je 20. siječnja otvorila Tjedan mode u Berlinu koji je ostao u digitalnom obliku zbog pandemije koronavirusa, predstavivši 25 odjevnih kombinacija vodećih njemačkih dizajnera - uključujući Kavijara Gauchea, Michaela Sontaga i Lalu Berlin - na video reviji.

Leni je na Instagramu objavila dvije fotografije uz koje je napisala: "Moj prvi posao za @ mbfw.berlin DER BERLINER SALON - Edition X." Heidi se nije mogla suzdržati. "L❤️ VE", komentirala je objavu.

Leni je debitirala u prosincu na naslovnici izdanja Vogue Germany za siječanj / veljaču 2021. zajedno s mamom. Heidi nije mogla suspregnuti uzbuđenje te je podijelila fotografiju i dugu, srdačnu, emotivnu poruku napisanu na njemačkom jeziku za svoju djevojčicu.

"Tako sam ponosna na tebe. Bez obzira kojim putem išla, bila bi svoja žena. Uvijek točno znaš što želiš i ono što ne želiš. Ti nisi mini-ja i sretna sam zbog toga što sada možeš pokazati tko si", kazala je Heidi te priznala da biti njezina kći "nije uvijek lako" jer Leni "nikad nije imala mogućnost odrasti 'normalno." Ali unatoč tome, Klum je toliko ponosna na mladu ženu u koju je Leni izrasla.

Majka četvero djece istaknula je kako je naslovnica Voguea najbolji prvi korak u karijeri o kojoj budući modeli sanjaju. "Čak i kad mi je teško pustiti vas da odete u svijet, uvijek ću učiniti sve da budete sretni i ispunite svoje snove. Tako sam ponosna što sam tvoja mama."

Heidi je Leni rodila u svibnju 2004., nakon razvoda od talijanskog poduzetnika Flavija Briatorea. U prosincu 2009. godine Leni je usvojio Heidin sada već bivši suprug Seal. Za mlađahnog glazbenika Toma Kaulitza udala se, pak, u srpnju 2019.

Linker
26. travanj 2024 10:55