Kolaboracija luksuznih brendova!

Doznali smo kada u prodaju dolazi iščekivani Fendace: ‘Ova suradnja znači ljubav‘

Konačno stiže dugoočekivana kolekcija brendova Fendi i Versace kojoj se vesele brojni modni entuzijasti, a znamo i gdje je moguće nabaviti očekivane komade.

Nakon što su odustali od očekivane suradnje na milanskom Tjednu mode u rujnu 2021., Fendi i Versace konačno su lansirali zajedničku kolekciju Fendace koja uskoro dolazi u prodaju.

Komadi nove kolekcije svojstveni su dizajnima oba brenda, a osmislile su ih kreativne direktorice Donatella Versace i Kim Jones. Baš kao što se to moglo vidjeti na modnim pistama tijekom proljetnih revija, možemo očekivati pregršt stilova koji kanaliziraju njihovu prepoznatljivu estetiku. Kim, pritom, nastoji obnoviti estetiku brenda kakva je bila do devedesetih godina, a Donatella je poznata prema svome glam-punk izričaju, ukrasnim kristalima i zlatom.

image

Fendace kolekcija uzbudila je mnoge modne entuzijaste.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sve ovo radimo iz prijateljstva. To je ljepota zajedništva nakon razdvojenog vremena i slavlje žena koje su me toliko inspirirale, kazala je Kim Jones za Nylon.

“Kampanja bilježi isti osjećaj prijateljstva i energije koji smo imale kada smo osmišljale kolekciju. Kim je vizionarska dizajnerica i inovatorica. Za mene će Fendace uvijek značiti samo ljubav", dodala je Donatella.

image

'Za mene će Fendace uvijek značiti samo ljubav', izjavila je Donatella.

JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA

Fendi i Versaceova kolekcija sastoji se od stilova koji utjelovljuju i Kim i Donatelline vizije za klasične dizajne svojih brendova. Ključni su komadi oversized majice s kapuljačom, široke kratke hlače ukrašene logotipom Fendace, zlatne tenisice i čizme s monogramom. Jasno, u ponudi će biti i pregršt modnih dodataka, a moći će se nabaviti od 12. svibnja, kada će kolekcija biti puštena u prodaju. Pritom, prodajna mjesta koja će nuditi sve komade iz kolekcije samo su ona u Dubaiju, Kuvajtu, Londonu, Los Angelesu, New Yorku, Osaki, Parizu, Shenyangu i Tokiju.

Čitajte i: VIDEO! Ekskluzivno: Pogledajte kako je nastala 3D kreacija Franke Batelić izrađena od plastičnih boca

Osim toga, kolekcija će biti dostupna u Fendi i Versace online i maloprodajnim buticima, pri čemu će Fendi predstaviti kolekciju pod nazivom Versace by Fendi, dok se Fendi by Versace nudi u Versace buticima. Mini capsule linija zajedničkog Fendace dizajna također će se moći kupiti u obje modne kuće.

Linker
05. travanj 2024 15:12