Toyota Fashion week Zagreb

Dva najpoznatija hrvatska modna projekta uskoro zajedno slave 15 godina

U Zagrebu će se od 15. do 27. svibnja održati Toyota Fashion Week Zagreb. Prošlogodišnjim spajanjem dva najvažnija imena domaće mode, Cro a portera te tjedna mode Fashion Week Zagreb u jedinstveni projekt Fashion Week Zagreb, ovi projekti ove sezone slave 15. rođendan!

Čak trideset sezona Fashion Weeka Zagreb i Cro a portera ovaj će put slavljenički obilježiti odabrani domaći i strani dizajneri te modni brendovi kroz niz aktivnosti. Samostalne modne revije, premijera prvog hrvatskog modnog dokumentarnog filma te humanitarno događanje samo su neke od njih. U korak sa svjetskim modnim smjernicama u ciljanom predstavljanju dizajnerskih kolekcija, s kojima je projekt započeo još prošle sezone, ovaj put slavljenici su kreirali događanje na visokoj razini kojom žele nastaviti njegovati odnose s onima koji podržavaju domaći modni potpis, kao njegovi kupci ili kao sudionici.

Nove modne kolekcije predstavit će domaći dizajneri XD Ksenia Design, Matija Vuica, Boudoir, Nebo, Stolnik, Larie by Marina Lacković Matić sponsored by Keune, Jelena Holec, Twins, Jet Leg, Clara Cadioux, Lore, Tara, An-estetic, Irena Berišić Turk za Hope fashion i gosti Mandali Mandrila Durbuy Belgium, Atelier Terra Nova iz Ljubljane i Milica Opačić iz Beograda. Također, TFWZ odat će počast nedavno preminuloj neprežaljenoj Ivani Popović, velikoj neponovljivoj zvijezdi Fashion weeka Zagreb retrospektivom revijom u prekrasnom zagrebačkom vrtu. Ovo modno događanje će se održati na lokacijama u strogom centru Zagreba, a Centar Kaptol će se za ovu priliku transformirati u atraktivnu modnu pozornicu.

Linker
17. travanj 2024 18:06