Profimedia, AKM-GSI
Gigi Hadid

Dvije kampanje najpoželjnije manekene koje su podignule prašinu

Nakon što je drugi put nosila reviju poznatog brenda donjeg rublja Victoria's Secret, manekenka Gigi Hadid ne odmara: ovog mjeseca objavljene su čak dvije kampanje u kojima je ona glavna zvijezda, a u objema ne nosi ništa osim modnih dodataka.

Proljetnu kampanju za brend Stuart Weitzman, s kojim je ostvarila uspješnu suradnju i dizajnirala svoje gležnjače, snimila je samo u hit modelu čizmica. Ipak, to nije prvi put da se slavna manekenka skinula gola zbog posla, a lani je za isti taj brend pozirala samo u sandalama zajedno s Lily Aldridge i Joan Smalls.

Stuart Weitzman

Talijanska modna kuća Versace u svojoj se proljetnoj kampanji također okrenula golotinji: Gigi Hadid drugi put je njihova zvijezda, ali ovog puta leži gola na plahtama i jastucima Versace "odjevena" samo u cipele dok u rukama drži torbu luksuznog brenda. Iako je na drugim fotografijama iz kampanje odjevena, o ovoj se najviše govori - i to poprilično negativno. Brojni obožavatelji smatraju da se radi o seksističkim kampanjama i da se niti jedan model ne treba potpuno razodjenuti kako bi nešto reklamirao, te da nema nikakvog smisla da netko gol reklamira torbice.

Linker
20. travanj 2024 17:42