Nova kolekcija

Elegancija s prizvukom klasike! Naša poznata dizajnerica predstavila nove bezvremenske komade s pomakom

Uz ženstvene i odvažne kreacije i u ovoj je kolekciji prisutna asimetrija, a tmurni i hladni zimski dani za tren postaju bolji uz kombinezone i efektne suknje u boji.

Mlada hrvatska modna dizajnerica Diana Viljevac već je godinama svim ljubiteljicama mode prepoznatljiva po komadima koji suptilno i na vrlo decentan način prate liniju tijela i ističu figuru žene. A njezin je zaštitni znak - spoj svijeta glamura i elegancije s - neprolaznom klasikom. U njezinim se komadima, kako kaže sama dizajnerica, može pronaći svaka maturantica, mladenka, kuma ili poslovna žena.

image

Crna kombinacija za sve prilike.

Foto: Karmen Poznić

Neizostavan je u njezinim kolekcijama i povremeni "twist" kroz igru s neočekivanim materijalima, a najnovija kolekcija koju je predstavila ovih dana puna je klasičnih modela oživljenih inspiracijom modernog i avangardnog, kroz dizajn koji se nosi i kombinira s lakoćom.

Čitajte i: Monika Sablić ima savršene komade za blagdane pred nama: od bijele, preko crvene, do šljokica u svim količinama

Bezvremenski su to komadi poput sakoa koje je moguće uklopiti u sve modne kombinacije, a neizostavne su i odvažne, ženstvene haljine koje laskaju figuri svake žene.

- Otkada sam otvorila dućan u centru grada, osim ugodnog iskustva i lijepih haljina, poželjela sam svojim klijenticama ponuditi mogućnost da u samo jednoj posjeti izaberu kompletan outfit. Nakon višemjesečnog stvaranja i vrlo turbulentnog i radnog ljeta inspiraciju sam pronašla upravo u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh - kaže Diana.

S obzirom na sezonu u ovoj su kolekciji dominantni i kaputi koje je dizajnerica predstavila još prošle godine, da bi ih ove dopunila novih dizajnom kao i bojama. Kako na novim modelima prevladavaju prave jesenske i zimske boje i hladniji tonovi, dizajnerica nije nimalo dvojila oko razbijanja monotonije kroz nešto izazovnije modele.

image

Kaputi kao apsolutni hit sezone.

Foto: Karmen Poznić

- I u ovoj kolekciji predstavljene su mini haljine jer ne vidim razlog da se iste ne nose i u hladnoj sezoni, posebno ako ih pametno kombiniramo i dodatno ukrasimo novom linijom remenja koja još elegantnije naglašava liniju ali i jednobojnu odjeću - ističe dizajnerica te dodaje da uvijek tražena asimetrija u njezinim modelima također nije izostavljena.

Ona se vidi na elegantnijim, večernjim modelima koji zahtijevaju dodatne detalje kako bi se izdvojili i postali savršeni za posebne svečanosti i važne prigode. Isti su obogaćeni decentnim sjajem koji privlači minimalističke detalje i nakit, pri čemu fokus i dalje ostaje na neponovljivom dizajnu i osobi koja ga nosi. A za posebne prigode, čarobni Advent ili najluđu noć u godini dizajnerica je predstavila i efektne kombinezone i suknje.

Čitajte i: Nova kolekcija brenda Anovi okupila poznate Splićanke: Iris Rajčić pokazala top formu samo devet mjeseci od poroda

image

Crvena kao boja ženstvenosti.

Foto: Karmen Poznić
image

Odvažne kombinacije prepoznatljiv su rad dizajnerice.

Foto: Karmen Poznić
image

Savršen izbor za čarobne večeri Adventa.

Foto: Karmen Poznić
image

Duge haljine laskaju figuri.

Foto: Karmen Poznić
image

Bojama protiv sivila i hladnih dana.

Foto: Karmen Poznić
image

Efektni kombinezoni idealni su za najluđu noć u godini.

Foto: Karmen Poznić
image

Kratke haljine dizajnerica je iskombinirala s visokim čizmama.

Foto: Karmen Poznić
image

Neizostavna - bijela.

Foto: Karmen Poznić
image

Za dizajnericu prepoznatljiva asimetrija ovoga puta i u bojama.

Foto: Karmen Poznić
image

Odvažno i bezvremenski.

Foto: Karmen Poznić
image

Iako ih je u posljednje vrijeme nešto manje, dizajnerica je mislila i o kombinacijama za večernje izlaske.

Foto: Karmen Poznić
image

Haljine savršeno prate figuru tijela.

Foto: Karmen Poznić
Linker
18. travanj 2024 09:00