Press foto
o njoj se priča

Glomazna ili baš savršena? Nova torba modne kuće Burberry stigla je na scenu

Kako se Bella Hadid našla usred luksuznog 'životinjskog carstva' kuće Burberry? Slavna manekenka zaštitno je lice najnovije torbe koju je dizajnirao modni dizajner Riccardo Tisci, a koja je oduševila mnoge obožavatelje kultnog britanskog brenda.

Nakon kolekcije jednokratnih maski za lice, modna kuća Burberry vratila se glamuru te izbacila provokativnu kampanju za svoje najnovije torbice.

Press foto

U kampanji za najnoviji 'izum' kuće Burberry, Bella Hadid pozira u kutiji odjevena u najnovije kreacije, a na jednom od vizuala, nago joj tijelo pokriva glomazna torba u kombinaciji narančaste i bež boje. Slavnoj manekenki 'društvo' prave figure životinja u stvarnoj veličini, koje predstavljaju glamurozno Burberry životinjsko carstvo.

Press foto

Liniju torbi pod nazivom "Pocket Bag" dizajnirao je kreativni direktor kuće Riccardo Tisci, a nastala je kao spoj nekoliko kultnih modela slavnog britanskog brenda.

Press foto

"Pocket Bag" dizajn donosi čvrstu, glomaznu torbu s velikim prednjim džepom, u kombinaciji kože i platna na kojem se ističe naziv modne kuće i adresa.

Press foto

Narančasta, smeđa, bež, nježno ružičasta i zelena, neke su od najupečatljivijih boja u kojima se može kupiti torba koju ćemo sigurno uskoro vidjeti u rukama brojnih trendseterica.

Press foto

Čitajte i:

Svi su ludi za njima: Neugledne sandale Katie Holmes sve su što vam treba za kraj ljeta

Mama sa stilom: Irina Shayk nosi retro čizme koje ćemo za mjesec dana svi poželjeti

Hit tenisice Victorije Beckham opet aktualne: Rasprodaju se kao lude, a mogu se naručiti i do Hrvatske

Linker
17. travanj 2024 07:39