Target
ZA TARGET

High street kolekcija Victorije Beckham: Komadi koje želimo

Dizajnerske suradnje američkog trgovačkog lanca Target uvijek dignu prašinu: surađivali su s kućama Philip Lim, Alexander McQueen i Zac Posen, ali najnovija kolekcija jedna je od najiščekivanijih dosad.

Britanska dizajnerica kreirala je proljetnu kolekciju za američki Target, koji dostavlja diljem svijeta, a komadi su namijenjeni ženama i djeci.

- Od samih početaka brenda dizajnirala sam odjeću koju ja želim nositi i isto to sam napravila i sada samo što je sada ukljućena i odjeća koju bi željela odjenuti i moja kći - izjavila je Victoria Beckham još prošle godine kada je kolekcije tek najavljena. Pripremila je odjevne predmete koje mogu nositi sve žene, a ostala je vjerna klasičnim krojevima.

- Kolekcija je sofisticirana i šik. Cilj mi je bio kreirati nešto što će ljudi nositi još godinama – izjavila je dizajnerica koja, otkako je lansirala svoj brend 2008. godine većinom nosi svoje kreacije.

#VBXTarget link in bio X Register on my website.My favorite look from my Target collection #callalilly X VB

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ovog puta u kolekciji su se našli komadi koji su sve što trebate ovog proljeća: proljetne jakne, kombinezoni i jednostavne haljine, a dominira cvjetni uzorak. Njezin omiljeni komad je komplet: košulja s printom cvijeta kale te haljine ukrašene istim detaljem. Kolekcija u prodaju stiže 9. travnja i očekuje se da će biti rasprodana s obzirom na to da se cijene kreću od šest pa sve do 70 dolara.

Linker
18. travanj 2024 13:19