Šime Eškinja
Dizajnerska poslastica

Hippy Garden izbacio prvu kolekciju luksuznih sunčanih naočala

Obožavatelji kreacija Đurđice Vorkapić ove će sezone moći izabrati svog favorita iz najnovije kolekcije sunčanih naočala poznate dizajnerice.

Ema Kovač, hrvatski model s inozemnom karijerom, zaštitno je lice glamurozne nove kampanje brenda Hippy Garden.

Atraktivnim vizualima, dizajnerica Đurđica Vorkapić predstavila je novitet iz svoje kreativne radionice - sunčane naočale, dizajnirane za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Šime Eškinja

"Zaista sam dugo razmišljala o liniji naočala no sada su se sve kockice posložile i uspjeli smo napraviti kolekciju koju će obožavati žene, ali i muškarci", izjavila je dizajnerica.

Šime Eškinja

Nakon gotovo godinu dana dizajniranja te razrade i najmanjeg detalja, kolekcija je poprimila svoj završni oblik. Čak petnaest različitih modela, svaki s jedinstvenom bojom leće i okvira, bit će dostupni u Masarykovoj 5 i na online platformi brenda, a uskoro i na svim ostalim lokacijama brenda diljem Hrvatske.

Šime Eškinja

Ultralagani okviri s modernim geometrijskim oblicima proizvod su brenda koji iza sebe ima brojne uspješne kolekcije. Ova posljednja je logičan slijed budući da u svojoj ponudi HIPPY GARDEN nudi gotovo sve što jedna žena može zaželjeti. No osim žena, ovog puta je kolekcija proširena i na muškarce budući da je linija naočala u potpunosti zamišljena kao uniseks.

Šime Eškinja

Svaki model naočala dizajniran je u nekoliko varijanti s različitim kombinacijama boje i teksture leće te okvira. Iako je većina kolekcija izrađena od tankih metalnih okvira, kao favorite bi izdvojili četvrtaste okvire od crnog i smeđeg pliša kao neodoljive statement naočale nosive kroz cijelu godinu.

Šime Eškinja

Osim sunčanih naočala, u kampanji su predstavljeni i prvi modeli kupaćih kostima za nadolazeće ljeto, a prema riječima dizajnerice, to je tek početak! Naime, kroz koji tjedan u ponudi će se pronaći i muški kupaći kostimi kao i nova mini kolekcija dostupna u izabranim trgovinama.

Šime Eškinja

Sjajne vizuale potpisuje fotograf Šime Eškinja, dok je za make up zaslužna vizažistica Sanja Agić.

Šime Eškinja

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim parom naočala s kojim nećete proći nezamijećeno ovo ljeto, požurite i provjerite na www.hippygarden.com cjelokupnu kolekciju.

Šime Eškinja

Linker
19. travanj 2024 16:36