OPASNA MODNA KONKURENCIJA

Holivudske ljepotice na glamuroznoj svečanosti: Izdvojili smo top tri kombinacije s LACMA Art+Film Gale!

Među stajlinzima najpoznatijih lica holivudske scene, najviše su se isticale modne kombinacije Salme Hayek, Dakote Johnson i Miley Cyrus.

Deseta po redu glamurozna zabava LACMA Art + Film Gala održana u čast redatelja Stevena Spielberga okupila je najpoznatija lica svjetske scene koja su zasjala u upečatljivim modnim kombinacijama.

image

Meksička glumica Salma Hayek u šljokastoj Gucci haljini izgledala je poput princeze.

LUMEIMAGES.COM/AVALON/PROFIMEDIA

Najveću pažnju svojim outfitima ipak su privlačile holivudske ljepotice Salma Hayek, Dakota Johnson i Miley Cyrus između čijih stajlinga nam je teško izabrati bolji.

Poput princeze iz bajke

Meksička glumica Salma Hayek Pinault pojavila se u društvu supruga Françoisa-Henrija Pinaulta u šljokastoj Gucci dekoltiranoj i strukiranoj haljini bez naramenica koja se prelijeva iz crne boje tonskom gradacijom do ružičaste. U cijelu kombinaciju glumica koja je izgledala poput princeze iz bajke, uklopila je i upečatljivu dijamantnu ogrlicu s tamnim dragim kamenom u sredini i clutch ljubičastu torbicu.

Čitajte i: Ljudi u crnom na Marvelovoj premijeri hita ‘Eternals‘: Ovakvo modno razočarenje nitko nije očekivao

Predimenzionirane satenske hlače koje su krale poglede

image

Dakota Johnson zablistala je u Gucci satenskoj kombinaciji.

XAVIER COLLIN/AVALON/PROFIMEDIA

Na otmjenoj svečanosti u Los Angelesu zvijezda kontroverznog filma Pedeset nijansi sive, Dakota Johnson zablistala je u nježno ružičastim satenskim hlačama predimenzioniranih nogavica i gotovo prozirnom dekoltiranom srebrnom topu ukrašenom dijamantima. Čitavu modnu priču talijanskog modnog giganta Guccija, zaokružila je srebrnim sandalama na platformu i sasvim jednostavnom frizurom - zabačenom kosom i razigranim šiškama po kakvima ju pamtimo iz erotskog romantičnog dramskog hita iz 2015.

Čitajte i: Mračne tajne modne dinastije! Priča uzbudljivija od krimića - kako je Gucci došao do vrha

Balenciagini cvjetići od glave do pete

image

Slavna pjevačica i glumica Miley Cyrus odabrala je Balenciaga kombinaciju "od glave do pete".

EDITORIAL/PROFIMEDIA CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Slavna pjevačica Miley Cyrus na crvenom je tepihu opasno konkurirala kolegicama pojavivši se "od glave do pete" u Balenciaginoj cvjetnoj kreaciji - odijelu iz aktualne kolekcije jesen-zima, a nosila je i pripadajuću torbicu i obuću istog uzorka. Čitavu kombinaciju začinila je upečatljivim prstenima i frizurom inspiriranom 80-ima.

Mi ne možemo odlučiti koji nam je stajling bolji - a vi?

Linker
24. travanj 2024 22:24