Maja Jurović
Bivši model

Hrvatica u koju se baš uvijek pomno gleda na špici

Svojom visinom i vitkom figurom, Kristina Šalinović privlači poglede gdje god se pojavi, a kad tome pribrojimo i odličan stil postaje jasno zašto se prolaznici za njom okreću.

Vlasnica frizerskog salona Fen Bar modne piste zamijenila je zagrebačkim ulicama. Na njima ju često znaju "uloviti" kamere fotografa, a pažnju privlači svojim rokerskim stilom i zanimljivim frizurama koje je sklona često mijenjati. Pa se tako, prije dva mjeseca, u društvu prijatelja pojavila s riđom kosom koju je obuzdala maramom, dok se prije samo nekoliko dana špicom prošetala sa sivom bojom kose pastelno ljubičastog odsjaja.

Spica / Zagreb 21.04.2017. / foto: Maja Jurovic / Kristina Salinovic i pas Whiskey
Maja Jurović
Prije dva mjeseca Kristina Šalinović imala je drukčiju boju kose


Pogledi su na Makaranku bili upereni i zbog tetovaža koje je razotkrila u kratkoj majici - haljini. Strast prema tetovažama spojila ju je i s današnjim dečkom, talijanskim tattoo majstorom Enricom Miglioratijem, s kojim je suvlasnica studija za tetoviranje Nero Ink. Bivša manekenka svoj je proljetni stajling upotpunila šarenim ruksakom, visokim crnim čarapama i kožnatim Adidas tenisicama te sunčanim naočalama koje su prekrivale većinu lica. Bez obzira na to što je u "modnoj mirovini", izgleda odlično.

Spica / Zagreb 01.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Kristina Salinovic i necak Maro
Maja Jurović

Linker
03. travanj 2024 00:35