ralphlauren.com
Mlada manekenka niže uspjehe

Hrvatska manekenka Faretta Radić je zaštitno lice nove kolekcije kuće Ralph Lauren

Lijepa Trogiranka osvojila je modne piste još prošle godine kada je predstavljala nove kolekcije na Tjednu mode u New Yorku i Parizu, a sada je stigla i nova suradnja sa svjetski poznatom američkom kućom Ralph Lauren.

Sa svojih 19 godina Faretta Radić, koju zastupa zadarska agencija Colors Model Management, već je u svijetu prepoznata kao jedno od najzanimljivijih novih lica modelinga. Prošle je godine otvorila reviju Victorije Beckham te nosila revije za Givenchy i Yves Saint Laurent, a njezinu su ljepotu i manekensku pojavu prepoznali kao iznimno jedinstvenu i snažnu. Američko izdanje časopisa Vogue uvrstilo ju je na prvo mjesto svoje liste 16 modela koji su se istaknuli tijekom tjedana mode dok ju je New York Times proglasio jednim od najvažnijih novih lica. Nakon toga mlada je Faretta nanizala suradnje sa svjetskim modnim kućama kao što su Marc Jacobs, Michael Kors, Ralph Lauren, Anne Sui, Hugo Boss, Narciso Rodriguez, Vera Wang i brojni drugi.

RALPH LAUREN PreFall 2017 Thank you all, You are such an amazing team!!! Love to work with you

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Kao još jedna potvrda međunarodnog modnog uspjeha stigla je nova kampanja kuće Ralph Lauren za predjesensku kolekciju 2017. u kojoj je Faretta zaštitno lice poznatog američkog brenda.

ralphlauren.com

ralphlauren.com

ralphlauren.com

ralphlauren.com

ralphlauren.com

ralphlauren.com

Linker
15. travanj 2024 01:39