Nova kolekcija

Iznenađenje za kraj godine: Krie Design i Ella Dvornik predstavljaju neodoljivu KriEllu!

Kolaboracija influencerice i domaćeg modnog brenda inspirirana je intrigantnim, složenim, zamršenim, poželjnim i neodoljivim ženama.

Svi znaju Ellu Dvornik kao uspješnu influencericu i mladu poslovnu ženu, ali kroz suradnju s Krie Designom otkriva se njezina kreativna strana, ljubav prema dizajnu i modi.

Uvijek će postojati netko tko zna nešto što vi ne znate - zašto ne surađivati i stvoriti nešto čarobno? Tom mišlju vodila se i Ella te svoju ideju o kolekciji prezentirala dizajnerici Kristini Burji čije kreacije rado nosi. Zajedno su u kratkom vremenu stvorile ‘capsule‘ kolekciju koja je projekcija njihovog stila i poimanja mode koja mora imati više funkcija.

image
Krie Design & Ella Dvornik.
KARMEN POZNIĆ

"Dizajniranje kolekcije poseban je doživljaj za mene. Kristina i ja jednako razmišljamo o modi i sviđa nam se ista estetika, a ovo je bila jedinstvena prilika da stvorimo kolekciju bez ograničenja. Posebnost KriElle je što se svaki odjevni predmet može nositi na više načina i uz ekstenzije koje smo dizajnirale poput plašta i mašne dajemo vam priliku da se igrate, a život i jest velika igra u kojoj svatko od nas ima glavnu ulogu. Bilo je jako zabavno prolaziti cijeli proces stvaranja i gledati kako nastaju kolekcije u profesionalnom studiju poput Krie Designa. Ne bih mogla zamisliti kompatibilniju partnericu ni kreativno ni poslovno, a spremane smo da svijet vidi što smo zajedno napravile", izjavila je Ella.

image
Krie Design & Ella Dvornik.
KARMEN POZNIĆ
image
Krie Design & Ella Dvornik.
KARMEN POZNIĆ

Kampanja je snimljena u interijeru hotela Amadria Park Capital, potpisuje je fotografkinja Karmen Poznić, a cijeli Ellin stajling upotpunjuje retro frizura s potpisom salona Vikler i ruž te upečatljiv make up Matee Beranek.

Nakon povratka iz Milana, gdje je predstavila novu kolekciju Dreamers Yard, Kristina s KriElla kolekcijom ima zaokruženu priču sezone:

image
Krie Design & Ella Dvornik.
KARMEN POZNIĆ

„Žene su sile svijeta, pomiču granice. One moraju biti odgovorne, a nekada se zaista osjećaju zbunjeno u ovom muškom svijetu. Bilo je neophodno da stvorimo kolekciju s više lica koja će nas prigrliti i slaviti baš takve kakve jesmo. Kolekcija se lako kombinira, daje bezbroj mogućnosti i Ellina živopisna osobnost utkana je u svaki komad. Jedva čekamo vidjeti KriElla komade u street style izdanjima“, poručila je dizajnerica.

Ekskluzivna KriElla kolekcija je limitirana i dostupna za on line prednarudžbe.

Linker
23. siječanj 2023 01:52