Modna dekadencija

Iznenađenje zvano GucciFest: Spektakularni filmski serijal u kojem će glavne uloge imati Billie i Harry

Nova modna kampanja talijanske modne kuće pripremljena je kao modno-filmski festival, prikazivat će se sedam dana za redom, a u filmovima će se pojaviti brojna poznata imena.

Dvije mlade pop megazvijezde glavni su protagonisti nadolazeće Guccijeve serije filmova Harry Styles i Billie Eilish spremno su uskočili u ulogu glumaca-modela ovog talijanskog modnog diva.

Režiju potpisuju kultni kinematograf Gus Van Sant kao i sam Guccijev dizajner Alessandro Michele u serijalu kratkih filmova 'Uvertira u nešto što nikada nije završilo'.

Talijanska modna kuća poznata po svojim dekadentnim editorijalima, angažmanu poznatih i pomaknutih likova iz svijeta poznatih i slavnih, sada najavljuje prvi ikad digitalni modno-filmski festival - GucciFest. Nešto kasnije u studenom iz Guccija će pokazati što su to točno zamislili i napravili, no sudeći prema do sad viđenom ne očekuje se ništa manje od spektakla.

Brojna poznata imena

Iako su detalji vrlo šturi, ono što se zna je da će nadrealna serija imati sedam nastavaka. U njima će glumica u umjetnica Silvia Calderoni provesti jedan dan na ulicama Rima - gdje će 'naletjeti' na mnoge poznate likove poput glumca Jeremyja O. Harrisa, glazbenice Arlo Parks i Florence Welch te naravno, Billie Eilish i Harryja Stylesa.

Pjevač Styles je već imao glavnu ulogu u Guccijevoj kampanji, uz jednu neki bi rekli vrlo sretnu labudicu, no za Billie Eilish ovo će biti prvi put da ima glavnu ulogu u jednom od Guccijevih projekata. Realno bilo je i za očekivati da će se s vremenom i ta suradnja ostvariti, budući da pjevačica često nosi Guccijeve kreacije.

GucciFest lansira se 16. studenog, a prikazivat će se sve do 22. tog mjeseca, na svim njihovim kanalima.

Linker
19. travanj 2024 14:56