Pjevačica Jennifer Lopez
 Getty Images For dcp
BISERI S CRVENOG TEPIHA

Jennifer Lopez pokazala utrenirano tijelo, a Heidi Klum 'heklanim' izdanjem podijelila mišljenja

U Microsoft Theateru u Los Angelesu sinoć se okupila krema američke glazbene scene na dodjeli American Music Awards, a osim o dobitnicima, svi su pričali i o modnim odabirima slavnih dama.

Jučerašnju dodjelu American Music Awards obilježila je pjevačica Taylor Swift koja je osvojila ukupno četiri nagrade, među kojima je i ona za umjetnicu godine koju je osvojila četvrti put. Američka pop glazbenica prouzročila je pravu buru dan prije dodjele jer je svoje obožavatelje pozvala da glasuju i da budu politički aktivni te javno podržala demokrate, čime je razljutila aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa. A 28-godišnja pjevačica pobrinula se da se priča i o njezinom modnom odabiru: odjenula je metalik mini haljinu modne kuće Balmain i čizme do bedra s jednakim "zrcalnim" efektom.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 09:  Taylor Swift attends the 2018 American Music Awards at Microsoft Theater on October 9, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images For dcp)
Getty Images For dcp
Pjevačica Taylor Swift

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 09:  Taylor Swift, fashion detail, attends the 2018 American Music Awards at Microsoft Theater on October 9, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images For dcp)
Getty Images For dcp
Pjevačica Taylor Swift u haljini Balmain

I dok su oko njezinog outfita mišljenja podijeljena, ništa bolje nije prošla niti pjevačica Jennifer Lopez u izazovnoj haljini iz haute couture kolekcije modne kuće Georges Chakra. Ružičasta kreacija s izrezom do bedra djelo je libanonskog dizajnera i predstavljena je u kolekciji za jesen/zimu, a u njoj je svakodnevno treniranje i održavanje forme 46-godišnje pjevačice došlo u prvi plan jer s takvim krojem i detaljima nema mjesta za nedostatke.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 09:  Jennifer Lopez attends the 2018 American Music Awards at Microsoft Theater on October 9, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images For dcp)
Getty Images For dcp
Jennifer Lopez podijelila je mišljenja u ružičastoj haljini libanonskog dizajnera

Među onima koje su bile najbolje odjevene izdvojene su pjevačica Carrie Underwood koja je svoj trudnički trbuh ogrnula u baršunastu crnu haljinu, dok je glumica Amber Heard odjenula šljokičasti komad s visokim izrezom i srcolikim dekolteom, a najviše polemike izazvala je njemačka manekenka Heidi Klum u kreaciji britanskog dizajnera Juliena Macdonalda.

Linker
18. travanj 2024 02:47