T.Maidana / Splash News
Uvijek tip-top sređena

J.Lo: Vrtoglavo visoke štikle od 5800 kuna za poslovni sastanak

Jennifer Lopez obožava štikle poznate dizajnerice u modelu 'Dolly' pa nije propustila nabaviti najnovije izdanje s prozirnom platformom.

S 48-godišnjom pjevačicom Jennifer Lopez nema šale.

Između nastupa koje svake večeri odrađuje u Las Vegasu, preko dana sklapa poslovne dogovore, a pritom je u svakoj prigodi besprijekorno dotjerana od glave do pete.

Atraktivna pjevačica snimljena je na Beverly Hillsu u pratnji zaručnika Alexa Rodrigueza, s kojim se uputila na sastanak, a dok je on za susret odabrao elegantno odijelo, ona se poigrala modnim trendovima i zablistala u još jednoj odličnoj kombinaciji.

T.Maidana / Splash News

Za ugodan proljetni dana Jennifer je odjenula odličan komplet pencil suknje i bomber jaknice, u kariranoj kombinaciji crne i maslinastozelene boje.

T.Maidana / Splash News

Najupečatljiviji dio 'poslovne kombinacije' zavodljive pjevačice svakako su bile vrtoglavo visoke štikle, u prepoznatljivom modelu britanske dizajnerice Charlotte Olympie.

T.Maidana / Splash News

Charlotte Olympia proslavila se retro modelima cipela inspiriranim zlatnim doba Hollywooda, a na listi njezinih velikih hitova nalaze se štikle s izdvojenom platformom te balerinke s likovima mačaka i miševa.

T.Maidana / Splash News

Vrtoglavo visoke štikle Charlotte Olympie često nose Beyonce, Sofia Vergara i Jennifer Lawrence, a sama Jennifer Lopez u svom ormaru ima više boja omiljenog joj modela 'Dolly'.

Charlotte Olympia

Cipele 'Dolly' glamurozne su salonke s potpeticom visokom 14.5 centimetara te platformom visokom 3.5 centimetara, a izrađuju se uglavnom od brušene kože. U originalnom izdanju platforma je zlatna, a dizajnerica je nedavno izbacila i model s prozirnom platformom, koji je jučer prošetala lijepa Jennifer.

Charlotte Olympia

Prodaju se po cijenama u rasponu od 5000 do 5800 kuna, što je za Jennifer, čije je bogatstvo 2017. godine procijenjeno na 360 milijuna dolara, prava sitnica.

Linker
12. travanj 2024 00:03