‘Off-white show‘

Kendall, Gigi, Cindy, Naomi... Najpoznatije manekenke nosile reviju u čast Virgila Abloha

Bez velikog dizajnera ostali smo u studenom prošle godine, a umjesto jednog imena, vjerojatno će ga naslijediti cijeli kolektiv.

Brojne poznate manekenke, uključujući i one najpoznatije u svijetu mode ikad, kao što su Kendall Jenner, Cindy Crawford i Gigi Hadid nosile su reviju u čast pokojnog dizajnera Virgila Abloha, direktora muške linije Louis Vuttona i osnivača brenda Off-White.

U sklopu pariškog Tjedna mode, održana revija ujedno je prva nakon što je legendarni dizajner nakon duge i teške bolesti preminuo u studenom prošle godine.

image

Kendall Jenner.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bolest je bila jača: Nakon godina borbe s rakom, preminula dizajnerska zvijezda Louis Vuittona

image

Naomi Campbell.

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Njemu u čast na događaju naziva "Spaceship Earth" bile su postavljene zastavice s jednom od najpoznatijih Ablohovih izreka - "Propitkuj sve".

image

Gigi Hadid.

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Najpoznatiji svjetski modeli - Kaia Gerber, Karlie Kloss, Amber Valletta, Serena Williams, Bella Hadid i brojna druga poznata lica nosila su kolekciju u čast proslavljenom dizajneru.

Čitajte i: Modni trijumfi na crvenom tepihu: Lady Gaga oduševila u bijelom, a Cate Blanchett u crnoj haljini

Među ostalima, pojavila se i pop zvijezda Rihanna s dečkom A$AP Rockyjem s kojim očekuje bebu, a iz prvog reda reviju su pratili i Pharrell Williams, Carla Bruni, Luka Sabbat te Taylor Hill.

image

Rihanna je s dečkom također bila na reviji.

VEEREN -CHRISTOPHE CLOVIS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Za tu je prigodu luksuzni brend otvorio i račun na TikTok-u omogućujući publici da reviju prati iz više kuteva.

image

Cindy Crawford.

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Prema opsežnom izvješću Business of Fashion, Off-White ima plan za budućnost u sklopu kojeg će pokušati realizirati beskonačan broj Ablohovih ideja o kojima je pričao preko Whatsappa proteklih godina.

image

Lais Ribeiro.

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glamurozne majka i kći: Cindy i Kaia na istoj pisti otvorile Pariški tjedan mode

Osim toga, dizajnera će vjerojatno naslijediti kolektivni mentalitet umjesto jednog imena. "Sljedeće dvije godine idemo punom brzinom", rekao je Andrea Grilli, izvršni direktor Off-Whitea od 2019. “Virgil bi želio da to učinimo. Uvijek je govorio da ovo mora biti višegeneracijski brend", zaključio je.

image

Na reviji su prisustvovali brojni poznati.

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
05. ožujak 2024 23:33