John Pavlish
U nju stane sve potrebno

Komad idealan za ljetne dane: Domaće modne stilistice pokazale kako nositi Velvet torbu

Torba koja dolazi u limitiranoj kolekciji nije podložna trendovima i zato je odličan izbor za žene svake dobi, profesije i stila te će se odlično uklopiti u svaki ljetni outfit.

Jedna od najvećih modnih strasti mnogih žena upravo je torba, nekada čak i više nego cipele. Ona je davno prestala biti samo funkcionalan komad u kojemu nosimo sve sitnice koje su nam potrebne kroz dan, za odlazak na plažu, put, posao i kavu.

Baš kao što torba može osvježiti čak i najdosadniji outfit, tako i šalica kave može uljepšati naporan dan na poslu. Velvet cafe upravo je zbog toga spojio ove dvije velike ženske ljubavi, iz čega je nastala jedinstvena torba u limitiranom izdanju.

John Pavlish

Njezin dizajn nije podložan trendu te je zbog toga univerzalan i lako će se uklopiti u stil svake žene, neovisno o njezinim godinama ili profesiji. Vodeće domaće stilistice Ana Nikačević, Barbara Repe, Iva Gradišer i Ivana Pavić ovu su torbu uklopile u vlastiti stil odijevanja i pokazale kako se ona može nositi na četiri različita načina.

John Pavlish

U nju će vam stati sve potrebno, odlična je i kao torba za plažu, a možete je nabaviti u cafe Velvetu u Dežmanovoj ulici 9 u Zagrebu.

John Pavlish

John Pavlish

Linker
12. travanj 2024 18:34