Franjo Matković i Senja Vild
Romantična i ženstvena

Kraljica Hrvatske Ema Gračan novo je lice kampanje poznatog hrvatskog dizajnera

Za novo zaštitno lice najnovij proljetno-ljetne kolekcije dizajner Ivica Skoko izabrao je ljupku i ženstvenu Emu Gračan, koja je nedavno ponijela titulu Kraljice Hrvatske. Ema se u novoj ulozi odlično snašla i uspjela prenijeti glavnu poruku kolekcije.

Nova kolekcija dizajnera Ivice Skoke za proljeće/ljeto 2019., koju je premijerno prikazao na nedavnom BIPA Fashion.hr-u, oduševila je sve poklonike mode, a sam dizajner opisao ju je vrlo jednostavno - neopterećena elegancija.

Franjo Matković i Senja Vild

Franjo Matković i Senja Vild

Kako to obično biva kod Skoke, i ovom je kolekcijom pokazao majstorsko umijeće materijalizacije svojih ideja. Za novu kampanju za kolekciju kojom je dočarao buđenje proljeća, Skoko je angažirao Kraljicu Hrvatske Emu Gračan. Kći nekadašnje kraljice svijeta Danijele Gračan predstavila je ovu raskošnu i elegantnu kolekciju na vrlo senzualan, ali i profesionalan način te uspješno dočarala prozračnost i romantiku Skokinih kreacija.

Franjo Matković i Senja Vild

Kako s dolaskom toplijih dana odmah pomislimo na ljeto i more, ne čudi što u vizualima kampanje prevladava morsko plavetnilo. Haljine svijetlijih boja sa savršeno doziranim detaljima poput šljokica, ruža i lamea odlično će se uklopiti u svaku priliku, bila ona dnevna ili večernja.

Franjo Matković i Senja Vild

Ako vas uskoro čeka vjenčanje ili neki važan događaj, među Skokinim haljinama sigurno ćete naći neku po svom ukusu i zablistati.

Franjo Matković i Senja Vild

Linker
19. travanj 2024 17:27