Nadahnite se

Kraljica recikliranja: Kate Middleton oduševila u starom komadu iz svog kraljevskog ormara

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea sredinom tjedna organizirali su tradicionalnu kraljevsku vrtnu zabavu u Buckingamskoj palači za koju je Kate ponovila styling od prije tri godine.

Nije novost da je vojvotkinja od Cambridgea poput svake druge "obične" žene kad je u pitanju njezina garderoba i ne libi se isti komad odjenuti više puta. Za jednom od haljina koju je već nosila u javnosti Kate Middleton posegnula je i za ovotjednu kraljevsku vrtnu zabavu na kojoj su ona i princ William bili domaćini.

U vrtu Buckingamske palače, gdje se tradicionalno održava ovo događanje, Kate se pojavila u haljini koju je prvi put nosila 2109. na svečanosti upriličenoj u čast njezinog svekrva princa Charlesa.

image

Haljinu o kojoj od jučer svi pišu, Kate je prvi put odjenula 2019.

FOTOGRAFIJE:

Harpers Baazar piše da je lepršava haljina u mint boji s pufastim rukavima i visokim ovratnikom unikat budući da ju je za Kate skrojila njezina privatna krojačica - što je još jedan pokazatelj koliko je Williamova supruga modno samosvjesna.

image

Romantičnu kreaciju za vojvotkinju je sašila njezina privatna krojačica.

DOMINIC LIPINSKI/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pohvale na račun modnog "recikliranja" Kate je dobila i zbog izbora modnih dodataka.

Vojvotkinja je već viđenu kreaciju "osvježila" šeširom, a promijenila je i cipele te torbicu. Ovoga puta na nogama je imala salonke Jimmy Choo u sličnoj nijansi kao i haljina, dok je prije tri godine uz nju kombinirala bijele štikle.

Čitajte i: KATE MIDDLETON PONOVNO JE ZABLISTALA U ISTOJ HALJINI, ALI OVOGA PUTA NOSILA JE I NEIZOSTAVAN DETALJ

Linker
18. travanj 2024 07:40