Mateja Vrčković
LJETNA KOLEKCIJA

Kupaći kostim hrvatske dizajnerice osvojio nas je na prvi pogled

Nagrađivana dizajnerica Ana Tevšić Nauković predstavila je prvu ljetnu kolekciju u kojoj su njezini uzorci aplicirani na modne komade - na satensku suknju i jednodijelni kupaći kostim.

Dizajnerica Ana Tevšić Nauković odlučila je putem svoje kreativne platforme All That's New proširiti svoju ponudu i nakon pet godina produkt dizajna proširiti svoju kreativnost i na druga područja. Nakon što je nedavno predstavila kolekciju ilustracija, Ana je iznenadila s modnom kolekcijom za ljeto.

Zapravo se radi o njezinoj prvoj kolekciji uzoraka koji su aplicirani na odjevne predmete.

- Radim na ovome prošlih nekoliko mjeseci. Proces je bio dugačak i mnogo sam naučila na tom putu. Nakon što su finalne skice bile gotove, bilo je vrijeme da odaberem materijale na kojima će oživjeti. U ljetnoj kolekciji moraju biti komadi u kojima se možemo slobodno kretati i uživati u trenutku - opisala je kratko svoju novu kolekciju koju je nazvala LA ONDA.

Mateja Vrčković

Satenska suknja s elastičnim pojasom jedan je od komada koji je Ana kreirala u suradnji s Martinom Alpezom, vlasnicom modnog brenda Tradate, dok je za jednodijelni kupaći kostim koji krasi Anin uzorak bila zadužena Ivana Bilić, vlasnica brenda Plectrude.

Mateja Vrčković

Linker
16. travanj 2024 17:18