Fabio Šimičev
Jednostavan i efektan nakit

Lančići i narukvice s tradicionalnim motivima koje obožavaju domaće trendseterice

Kao i za ljetnu kolekciju, misao vodilja vlasnice brenda Amas Bijoux za kreiranje jesenske bila je - ljubav. A osim ljubavi prema nakitu, privjescima je iskazala i ljubav prema rodnom gradu.

Nova kolekcija minimalističkog nakita zadarskog brenda Amas Bijoux pod nazivom "Amas - Love" prepuna je noviteta, a dio kolekcije posvećen je gradu Zadru. Delikatni lančići i narukvice na koncu uklapaju se u svaki stajling - baš ga zato obožavaju domaće trendseterice, a vlasnica brenda Petra Mičić Garibović pomno osluškuje želje hrvatskih ljubiteljica mode. "Često nas klijenti pitaju mogu li na naše pločice ugravirati neke svoje citate, imena i slično, stoga smo odučili i uvesti tu mogućnost! Graviranje će postati dostupno kroz nekih mjesec dana" otkrila je Zadranka.

Fabio Šimičev

Fabio Šimičev

Uz nove, personalizirane komade, u kolekciji se pojavljuju i prepoznatljivi motivi marke nakita - privjesci kruga koji vise na srebrnim lančićima te srca koja krase končane narukvice. Za zimsku ediciju nakita posuđen je i motiv sa zadarske crkve sv. Stošije, dok su za statement naušnice, pak, rezervirane geometrijske linije. Sav nakit izrađen je od srebra s pozlatom od bijelog rodija te od 18-karatnog zlata te je 100% hrvatski proizvod.

Fabio Šimičev

Fabio Šimičev

Fabio Šimičev

Još dok je radila u struci, magistra novinarstva i odnosa s javnošću, maštala je o brendu nakita, a svoju je ljubav prema jednostavnim ogrlicama, naušnicama i narukvicama prije 5 godina pretočila u brend čiji naziv na esperantu znači ljubav. Osim u concept dućanima diljem obale, nakit se može kupiti i putem društvenih mreža Facebook i Instagram. Cijena narukvica kreće se od 130 kn, a ogrlica od 230 kn.

Fabio Šimičev

Fabio Šimičev

Linker
19. travanj 2024 12:38