PR
Bipa Fashion.hr

Lucija Lugomer nosila Severovu reviju: 'Ljudi, jeste li svjesni što se dogodilo?'

Poznate dame iz prvih redova pratile su predstavljanje nove kolekcije zagrebačkog dizajnera, a umjesto da se udobno smjesti i uživa u kaputima, hlačama i haljinama, Lucija Lugomer obula je visoke potpetice i prošetala pistom.

Dizajner Robert Sever predstavio je novu šik kolekciju i dokazao da njegovi komadi nisu rezervirani za manekenke koje nose veličinu 34 ili 36. Pistom se, naime, u cvjetnom baloneru, a potom i u skinny trapericama prošetala hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer. Severove suvremene žene sa stavom nisu samo bivša manekenka Kristina Bangoura, dizajnerova muza po kojoj je kolekcija dobila ime i Lucija Lugomer, već su to i glumice Ana Begić Tahiri i Tara Rosandić te manekenka Kristina Šalinović koje su reviju pratile iz prvog reda.

Lucija Lugomer vjeruje kako je jučerašnji dan bio iznimno važan za hrvatsku modu, a objasnila je to i na Instagramu: 'Jučer se dogodilo nešto zbilja veliko za povijest hrvatske mode. Nije tajna da smo Robert i ja razmišljali o ovako nečemu već neko vrijeme, međutim, uz odličan plan, dobru organizaciju pa čak i uz manjak slobodnog vremena smo uspjeli! - sve uz dobru volju, smijeh i želju da on predstavi svoj plan, a ja svoj. Naime, nosila sam tri izlaza za ovog divnog čovjeka na jedinom Fashion Week-u u Hrvatskoj i već prvi dan smo time RAZBILI predrasude, poslali poruku da je svaka žena čudo za sebe te da se ima PRAVO osjećati dobro, lepršavo, seksi i samouvjereno!

Ljudi, jeste li svjesni što se desilo?

Pronašli smo našeg kultnog dizajnera koji PODRŽAVA OBLINE i napokon ih ne skriva u crno već ih stavlja na pistu i izlazi iz standarda koji su nam postavljeni!!! Osjećaj je neopisiv a zahvala jos više!'

Zagreb, 241017. 
Zagrebacki velesajam. 
Prva vecer 25. Bipa Fashion.hr-a. Modni dogadjaj odrzava se od 24. do 28. listopada. 
Na fotografiji: revija dizajnera Roberta Severa, Lucija Lugomer.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media

Zagreb, 241017. 
Zagrebacki velesajam. 
Prva vecer 25. Bipa Fashion.hr-a. Modni dogadjaj odrzava se od 24. do 28. listopada. 
Na fotografiji: revija dizajnera Roberta Severa, Lucija Lugomer.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media

Među 60 modnih kombinacija, pronašli su se i muški komadi, no pistom su dominirali su ženstveni komadi za dan, pogotovo upečatljivi kaputi. Osim kolekcije šik odjeće u kojoj je dizajner ostao vjeran svojoj estetici, predstavljeni su i nakit, krune, kape, šalove te bandana marame. Kolekcija "Kristina" vođena je trendovima, ali ih ne prati slijepo - naglasak je na stajliš komadima koji se mogu uklopiti u svaki outfit te se nositi od jutra do mraka. Pa će tako, bluze, sakoe i balonere poslovne žene nositi i na sastanke, a dok će ih ljubiteljice ležernih izdanja isfurati na traperice. Kolekciju za sezonu jesen/zima obožavat će i vječne romantičarke koje mogu birati između nekoliko modela dugačkih i midi haljina ukrašenih cvjetnim printom. U galeriji pogledajte kreacije Roberta Severa u kojima možete zasjati u dnevnim, ali i večernjim prigodama.

Linker
16. travanj 2024 13:41