BIPA FASHION.HR
IVICA SKOKO

Miljenik žena predstavio novu glamuroznu i senzualnu kolekciju

Ova godina za njega je posebna: hvaljeni domaći dizajner iz sebe broji 20 uspješnih godina, a jubilej je još jednom proslavio na trećoj večeri modnog događanja.

Dizajner Ivica Skoko svoju obljetnicu na modnoj sceni proslavio je spektakularnom revijom na BIPA FASHION.HR. Poznat po ženstvenim kreacijama, ni ovog puta nije razočarao. Zadivljujuće svečane haljine različitih dužina, formi i stilova okupirale su pistu pretposljednje modne večeri, a Skoko je još jednom u svoju kolekciju uključio dozu žentvenosti, glamura i senzualnosti. Izmjenjivao je "puni" i prozirni materijal, koristio čipku sa šljokicama i bogate uzorke pa će se njegove kreacije nesumnjivo ponovno pronaći u ormarima djevojaka i žena koje obožavaju njegove večernje haljine. Uz malo inspiracije njegovog najdražeg modnog razdoblja 40-ih i 50-ih godina, Skoko je ponovno pokazao da su detalji nešto što ima u malome prstu.

Nakon treće modne večeri, slavljenički BIPA FASHION.HR zatvorit će sjajna imena hrvatske modne scene: BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Deign, Arileo, Ana Maria Ricov i Luka.

Linker
19. travanj 2024 23:43