Hewitt / Splash News
Uvijek zgodna

Mlada mama za kojom se svi okreću: Umjesto haljine pojavila se samo u sakou

Na glamuroznom događanju magazina Harper's Bazaar pažnju je privlačila 30-godišnja manekenka koja se umjesto u haljini pojavila u samo u sakou i zasjenila sve!

Rosie Huntington-Whiteley (30) poznata je po svom istančanom modnom stilu, a gdje god se britanska ljepotica pojavi u centru je pažnje. Tako je bilo i na događanju u organizaciji magazina Harper's Bazaar na kojem se, umjesto u haljini, pojavila u sakou na dvostruko kopčanje. Sivi karirani sako bio je ukrašen šljokicama u duginim bojama, a sjajile su se i ljubičaste štikle. Šarenilom je "razbila" sivilo, a od glave do pete nosila je kreacije talijanskih dizajnerica Gilde Ambrosio i Giorgije Tordini koje djeluju pod imenom Attico.

Rosie Huntington-Whiteley leaves Sotheby's in Mayfair.
<P>
Pictured: Rosie Huntington-Whiteley
<B>Ref: SPL1623692  151117  </B><BR/>
Picture by: Hewitt / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Hewitt / Splash News

Pažnju je, osim postporođajne linije manekenke, privlačilo i zanimljiv detalj - šljokičasti remenčići oko gležnjeva. Cijena svih komada koje je nosila prelazi nevjerojatan iznos od 20.000 kuna, a trendseterice će razveseliti vijest da su dostupni za kupnju. Britanka je krajem lipnja s dugogodišnjim partnerom, glumcem Jasonom Stathamom (50), dobila sina Jacka, a već se vratila pred objektive kamera - i to u donjem rublju. Naime, nedavno je snimila kampanju za liniju donjeg rublja "Rosie for Autograph" koju kreira za britanski brend Marks & Spencer.

matchesfashion.com
Sako Violet (2001 dolara), štikle Diletta (815 dolara) i kopče (376 dolara), Attico

Linker
19. travanj 2024 12:26