Na putu prema vrhu

Najmlađa kći Stevea Jobsa u pohodu na modni svijet: Već je nosila reviju s Gigi Hadid

Svjetski poznate manekenke poput sestara Hadid dobile su opaku konkurenciju jer Eve Jobs dobiva sve više modnih angažmana, a sad je potpisala i važan ugovor.

Najmlađa kći pokojnog osnivača Applea Stevea Jobsa, Eve, prije nekoliko godina počela je baviti modelingom iz od tada joj je karijeru u usponu. Prije dvije godine postala je zvijezda kampanje beauty brenda Glossier, a sada je potpisala ugovor s modeling agencijom DNA Model Management.

image

Jedan od prvih modnih angažmana bila joj je revija na Tjednu mode u Parizu.

COPERNI VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Njezin prvi modeling angažman bio je prošle godine kada je debitirala na modnoj pisti na Pariškom tjednu mode, a nosila je kreaciju brenda Coperni uz bok poznatoj manekenki Gigi Hadid. Na pisti je nosila svjetlucavu neonsko zelenu majicu, minicu ukrašenu motivom vatrometa, japanke na platformu i velike bijele sunčane naočale.

Nakon showa, Eve je podijelila fotke iza kulisa na svom Instagramu, zahvalivši Sébastienu Meyeru i Arnaudu Vaillantu, dizajnerima Coperni brenda: "Ne mogu riječima opisati koliko je ova kolekcija izvanredna. Bila mi je čast biti dio te vizije".

Čitajte i: Najmlađa kći Stevea Jobsa blista u blagdanskoj kampanji poznatog kozmetičkog brenda

image

Osim modom, Eve se bavi i jahanjem.

PACIFIC PRESS/DDP USA/PROFIMEDIA

Osim što voli modu, Eve je uspješna jahačica te drži peto mjesto od 25 najboljih jahača svijeta te studira na sveučilištu Stanford koje su pohađali njezina majka i otac.

"Prvi put sam jahala ponija s dvije godine, ali zapravo nisam počela stvarno jahati dok nisam navršila šest. Oduvijek sam voljela i cijenila životinje i mislim da je ta strast bila očita prilično rano", rekla je jednom prilikom za časopis Horse Sport. Nakon završetka srednje škole uzela je godinu dana odmora kako bi se usredotočila na jahanje te se pridružila Akademiji Gornjeg ešalona u Kaliforniji kako bi usavršila kahačke vještine.

Eve je najmlađa od troje Jobsove djece koje je dobio sa suprugom Laurene Powell, uz nju imaju i starijeg sina Reeda i kćer Erin. Eve se upravo zbog toga što živi u sjeni svog oca želi etablirati u svijetu jahanja i mode, karijerama koje nisu povezane s karijerom njezina oca.

Linker
19. travanj 2024 13:31