Moda ili šala?

Najveća zvijezda Balenciagine revije ne dolazi iz svijeta mode, a svi su gledali u nju

Pariški je Tjedan mode ugostio neke od najvećih svjetskih fashionista, a među njima se pronašla jedna poznata ličnost koja je plijenila poglede.

Modna revija Balenciage na Tjednu mode u Parizu ugostila je niz VIP gostiju, među kojima su se našle i ambasadorice brenda Kim Kardashian, Alexa Demie i Isabelle Hupert. Iako su sve tri izgledale senzacionalno u iščekivanju nove kolekcije za jesen i zimu 2022. godine, sve su oči bile uperene u jednoga posjetitelja koji se doista izdvajao od okoline.

Odjevena u Balenciagine komade od glave do pete, na reviju je pristigla i gospođa Doubtfire. Riječ je o liku iz filma Tatica u suknji, snimljenog 1993. godine s Robinom Williamsom u glavnoj ulozi. No, svi su se pitali tko se doista krije ispod te silne prostetike.

Čitajte i: To može samo Kim, pogledajte kakav je šok izazvala na reviji omiljenog brenda

Tajanstvena gošća bila je Alexis Stone, britanska drag queen i profesionalna vizažistica, poznata po svom profesionalnom šminkanju i umijeću specijalnih efekata. Stone trenutno ima preko 887 tisuća pratitelja na Instagramu, a sve zahvaljujući umijeću transformacije koju fantastično izvodi u glamuroznim, ali i grotesknim varijantama.

Čitajte i: Još jednom pomela sve oko sebe: Zendaya je bila glavna zvijezda pariškog Tjedna mode

Iako su se mnogi šokirali vidjevši gospođu Doubtfire na reviji, ovo nije prvi puta da se Alexis transformira u istu osobu.

Naime, ona je u istom liku pozirala u siječnju, kada je također nosila Balenciagine komade, kao i u studenom.

Ipak, kombinacija cvjetne haljine i visokih metalik čizama nasmijala je brojne posjetitelje i pokazala kako moda može biti itekako zabavna.

Linker
19. travanj 2024 21:38