udobnost je najvažnija

Najveći hit za tople dane: Sandale na čičak ponovo je popularizirao Chanel, a mi smo našli cool slične modele

Tko je rekao da visoka moda mora biti neudobna? Pravi primjer da ne mora su Chanel sandale na čičak koje se sada kombiniraju čak i na odijela te elegantne suknje.

Kako smo mislili da nikada više nećemo nositi tenisice s glomaznim đonovima poput Balenciaginih Triple S, to se ponovo dogodilo. Isto je i sa sandalama na čičak koje smo obično mogli vidjeti na starijim muškarcima koji bi ih tako ležerno uparili s čarapama. Proteklih godina su se oko takvih sandala lomila koplja, no ljubitelji i ljubiteljice mode u njima su ipak vidjeli novi modni hit.

Nije trebalo dugo da Chanel uvrsti u svoje kolekcije te prošivene sandale. I ne bismo ih pogledali da na njima nije lijepi, veliki Chanel logo koji ih od neuglednih ortopedskih sandala pretvara u komad koji žele sve trendseterice. I zaista, zašto bi visoka moda trebala biti neudobna?

Čitajte i: Naši najpoznatiji dizajneri cipela predstavljaju svadbenu kolekciju: Ne možemo se odlučiti koje su nam štiklice ljepše!

Definitivno nisu rezervirane samo za večernje šetnje ili hodanje po šljunku, već se dobor uklapaju i u gradski đir. Ove sandale odlične su za gotovo sve prigode, a za one koji se ne boje eksperimentirati s modom, nosit će ih i na odijelo, suknje, culotte hlače i slično.

No, kako Chanelov model nije baš cjenovno najpovoljniji (riječ je o oko 18 tisuća kuna) pronašli smo odlične "zamjene" koje neodoljivo nalikuju onima iz francuske modne kuće, a možemo si ih priuštiti.

image

Kurt Geiger sandale, 1431 kuna.

KURT GEIGER
image

Marks and Spencer sandale, 435 kuna.

MARKS AND SPENCER
image

Dune London sandale, 965 kuna.

DUNE LONDON
Linker
16. travanj 2024 23:15