Naomi Campbell
 REUTERS
luksuz i glamur

Naomi prošetala u kultnom Le Smokingu: Ispod sakoa više se ne nosi baš ništa

Dramatičan show ispred Eiffelovog tornja uz laserske zrake i festivalski look ponudio je Anthony Vaccarello za brend YSL na Tjednu mode u Parizu. Kao šlag na kraju došla je i veteranka modnih pisti, poznata Crna Pantera i reviju zatvorila u svom stilu.

Za modnu kuću Saint Laurent nova sezona proći će u slavlju. Modeli su na pisti nosili kreacije od kojih je prevladavala crna boja, šljokice, baršun, kratke hlačice i visoke čizme. Kreativni direktor Anthony Vaccarello još je jednom odabrao provjerenu lokaciju za predstavljanje nove kolekcije - podnožje prepoznatljivog znaka francuske prijestolnice u spoju s mnoštvom svjetlosnih zraka i tako napravio dramatičnu atmosferu koja se slagala s festivalskim lookovima na modnoj pisti. Dozi drame pridonijela je i umjetna poplava na pisti, stvorena kako bi izgledalo kao da modeli hodaju po vodi.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 24: A model walks the runway during the Saint Laurent Womenswear Spring/Summer 2020 show as part of Paris Fashion Week on September 24, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Saint Laurent

Manekenke su nosile sakoe muškog kroja posute šljokicama ili rađene od bogatog baršuna, ispod kojih većinom nisu nosile ništa, a u kombinaciji s kratkim hlačama i visokim čizmama. Uz ultra kratke hlačice, tu su i nešto duže bermude i svečane i glamurozne haljine koje od crne boje odstupaju u vidu zlatnih ili brončanih detalja i boja. Vaccarello je ostao vjeran svojim prepoznatljivim detaljima - dubokom V izrezu i naglašenim ramenima, a u ovoj kolekciji vratio je i kultno Le Smoking odijelo iz 1960., u kojem je Naomi Campbell zatvorila show. Dio atmosfere s modne revije donosimo u galeriji.

Linker
15. travanj 2024 11:15