NIJE PRVI PUT

Naši, a svjetski: Slavna plesačica na Brit Awards 2022. zasjala u kreaciji s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca

Oti Mabuse crvenim tepihom prošetala je u zlatno-crnoj pripijenoj haljini hrvatskog modnog brenda eNVy room, a to nije prvi put da je nosila njihov dizajn!

Na dodjeli prestižne britanske glazbene nagrade BRIT Awards 2022. već su tradicionalno zasjali najmaštovitiji i glamurozni outfiti poznatih zvijezda, među kojima je i stilistima teško odlučiti koji je bolji.

Na crvenom tepihu našla se i kreacija našeg, a svjetskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića koji od 2004. stoje iza brenda eNVy room. Pripijenu dekoltiranu zlatno-crnu haljinu prozirne tkanine i dubokog proreza s njihovim potpisom na ovom velikom događaju nosila je sutkinja showa 'Dancing on Ice' i proslavljena plesačica Oti Mabuse.

image

Stilisti slavne plesačice naručili su nekoliko kreacija od domaćeg dizajnerskog dvojca.

JW/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Adele pomela konkurenciju i odnijela kući nagradu za najbolju pjesmu: ‘Ne mogu vjerovati da je moja balada to uspjela‘

Osim haljine iz aktualne kolekcije jesen/zima, plesačica je jednu njihovu nosila i kao članica žirija popularnog TV showa, a sve zahvaljujući stilistima koji su kontaktirali naše dizajnere za haljine šivane po mjeri - otkrili su nam iz eNVy rooma te su dodali kako je za plesačicu naručeno nekoliko njihovih kreacija.

Dizajneri čije kreacije redovito nose brojne domaće zvijezde poput Franke Batelić i Severine tako su privukli pažnju svjetskih medija, a pohvalili su se i na službenom Instagram profilu gdje su ponosni na svoj uspjeh objavili fotografiju pjevačice.

Linker
18. travanj 2024 12:08