LJETNI KOMADI

Ne propustite uz novi broj Glorije: 50 posto popusta za kupnju badića i kaftana 'Aqua by Alex Dojčinović'

U novom broju Glorije darujemo vam popust od 50 posto na sve mini i maksi kaftane i kupaće kostime Aqua by Alex! Naša poznata dizajnerica za ljeto je pripremila pravu modnu poslasticu, u suradnji s hrvatskim brendom Aqua, a sada je pravo vrijeme da se opremite s ovim trendi komadima!

Brend Aqua, poznat po mornarskom dizajnu odjeće i dodataka za djecu, plažu i dom udružio je snage s dizajnericom Alex Dojčinović. Zajednička mini kolekcija kupaćih kostima, t-shirtova, šešira i kaftana za plažu oduševit će svaku obožavateljicu estetike brenda Lei Lou koja se u ovoj kolekciji spojila s prepoznatljivim printom plavih ribica.

Senzualni kupaći kostim ili nezaobilazni kaftan maksi ili mini dužine obavezni su za odlazak na plažu. Print s morskim motivima čini ih bezvremenskim komadima koji neće izaći iz mode, a ujedno su i izvrstan suvenir i uspomena s ljetovanja u Hrvatskoj. Dizajnerici je ovo prvi puta da se okušala u kreiranju bikinija, pa je za nju ovo bio svojevrsni izazov.

"Upravo ta njihova autentičnost i izgrađen stil i meni su bile osnovne niti vodilje pri kreiranju ove mini kolekcije. Ponosna sam na činjenicu da je upravo meni povjeren ovaj zadatak i sretna sam što sam dobila priliku izraziti se i u ovom, za mene novom segmentu mode, koji je direktno vezan i za promociju naše zemlje u svijetu" - kazala je u najavi suradnje Aleksandra Dojčinović. Kupon s popustom pronađite u novom broju magazina Gloria koji se nalazi na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Donositelj kupona popust može iskoristiti za kupovinu maksimalno pet artikala odjednom. Kupon je jednokratan i vrijedi od 1. do 4. kolovoza 2019. 50 posto popusta možete ostvariti uz predočenje kupona u svim Aqua poslovnicama:

CRIKVENICA Frankopanska 17, DUBROVNIK Zamanjina 1 (Stradun), MURTER Rudine 10, NOVIGRAD Gradskih vrata 2b, PULA VERUDELA Park Plaza Verudela 11, SKRADIN Obala Bana Šubića 12, VIS Obala Sv. Jurja bb, VODICE Obala M. Hrvatske 12, ŠIBENIK Kralja Tomislava 15, POREČ Decumanus 12, RABAC Ulica Girandella 7, RAB Srednja ulica 20, UMAG Garibaldi 19, SPLIT - City centar Vukovarska 207, SPLIT - Pjaca Kraj Sv. Marije 1, OPATIJA Ulica M.Tita 93, KORČULA Obala Vinka Paletina 5, PRIMOŠTEN Trg B. J. Arnerića 2 - Rudina, ORAŠAC Radisson SAS, Na moru 1, Orašac, SPLIT Hotel Lav Le Meridien, Grljevačka 2a, Podstrana, JELSA Trg Hrvatskog narodnog preporoda 3, MALI LOŠINJ Riva Lošinjskih kapetana 12, SUPETAR Porat 31, TROGIR B. J. Trogiranina 4, ZADAR Borelli 6, ZADAR Široka ulica 5, BOL Hoteli Zlatni rat d.d., Bračka cesta 13

Linker
20. travanj 2024 11:15