temperamente dalmatinke

'Nije sve tako crno': Hrvatski brend Mustra ima super kolekciju sa zabavnim natpisima

Hrvatski brend Mustra pripremio je novu zimsku kolekciju, pa nakon majica kratkih rukava, dostupne su hoodice i veste sa zabavnim i duhovitim natpisima po kojima su i prepoznatljivi.

"Napravit ću scenu", "Oša/Ošla na kvasinu", "Pusti me stat", "Samo da je lajat", "Did you miss me?", "Nije sve tako crno" natpisi su koji krase novu zimsku kolekciju brenda Mustra "Nije sve tako crno", a prvi puta predstavili su modele u crnoj boji.

Majice koje na sebi nose poruku "dalmatinskog dišpeta" napravljene su od stopostotnog pamuka i dostupne su za sve uzraste. Ženska se vesta može naći u šišmiš modelu, a muški hoodie dolazi s ušivenim džepovima. Mustra radionica nudi odjeću i za najmlađe, od bodija dugih rukava i sweatshirta.

PR

PR

Brend Mustra prije pet godina pokrenule su prijateljice Ivana Pamuković, Marijana Prgomet i Romana Dujmić, a nakon odličnog odaziva na društvenim mrežama, njihova kreativna radionica skupila je sve više obožavatelja pa su majice s njihovim originalnim natpisima brzo pronašle svoje vlasnike. Krenule su s bijelim majicama kratkih rukava te ubrzo proširile ponudu pa su uz ove nove modele majica dostupne i ženske haljine i tunike. Više o brendu nalazi se na njihovoj web stranici.

Od petka 6. do nedjelje 8. prosinca Mustra dizajn nalazi se i na božićnom sajmu koji okuplja hrvatske dizajnere, Hush Hush market. Odlična prilika za božićni shopping i druženje!

PR

PR

PR

PR

PR

PR

Linker
18. travanj 2024 03:19